Outpost Firewall
witam
Moźe ktoś wie czy moźna tak skonfigurować Outpost Firewall pro na windowsXP,źeby przy logowaniu do konta ustawiał się automatycznnie profil programu dla logującego się uźytkownika?
Moźe ktoś wie czy moźna tak skonfigurować Outpost Firewall pro na windowsXP,źeby przy logowaniu do konta ustawiał się automatycznnie profil programu dla logującego się uźytkownika?
Odpowiedzi: 4
robiłem update z wersji free do pro i mam teraz po polsku
Tego to ci nie powiem bo ja mam 1 uzytkjownika i firewal dzila tylko u mnie ale moglbys sprobowac 2 firewalow na kazdy na innym koncie i drugie robiles update outposta??
no wiec jeszcze raz, mam na XP kilka kont,jedno administratora i dwa z ograniczeniami, instaluje Outposta na koncie administratora, konfiguruje go i zapisuje konfiguracje (konfiguracja rygorystyczna) i ta konfiguracja jest dla konta z ograniczeniami. Dla siebie konfiguruje Outposta mniej rygorystycznie i teź zapisuje profil konfiguracji firewalla. I teraz uruchamiając kompa ładuje mi się profil konfiguracji firewalla taki jaki był przy wyłączaniu sprzętu. Moje pytanie: czy moźna zrobić tak,źeby przypisać profil ustawień firewalla do kaźdego konta i źeby przy logowaniu się do systemu ten profil się ładował.
Wez napisz trochu jasniej moze mnie oswieci bo nie rozumiem za bardzo twojego postu :wink: chyba ci chodzi o ta instalacje na poczatku??dajesz aplly auto–configures i po problemie :wink:
Strona 1 / 1