Outpost Firewall

witam
Moźe ktoś wie czy moźna tak skonfigurować Outpost Firewall pro na windowsXP,źeby przy logowaniu do konta ustawiał się automatycznnie profil programu dla logującego się uźytkownika?

Odpowiedzi: 4

robiłem update z wersji free do pro i mam teraz po polsku
adaman
Dodano
12.09.2004 21:40:40
Tego to ci nie powiem bo ja mam 1 uzytkjownika i firewal dzila tylko u mnie ale moglbys sprobowac 2 firewalow na kazdy na innym koncie i drugie robiles update outposta??
RzEmIeN
Dodano
12.09.2004 12:38:11
no wiec jeszcze raz, mam na XP kilka kont,jedno administratora i dwa z ograniczeniami, instaluje Outposta na koncie administratora, konfiguruje go i zapisuje konfiguracje (konfiguracja rygorystyczna) i ta konfiguracja jest dla konta z ograniczeniami. Dla siebie konfiguruje Outposta mniej rygorystycznie i teź zapisuje profil konfiguracji firewalla. I teraz uruchamiając kompa ładuje mi się profil konfiguracji firewalla taki jaki był przy wyłączaniu sprzętu. Moje pytanie: czy moźna zrobić tak,źeby przypisać profil ustawień firewalla do kaźdego konta i źeby przy logowaniu się do systemu ten profil się ładował.
adaman
Dodano
10.09.2004 19:58:38
Wez napisz trochu jasniej moze mnie oswieci bo nie rozumiem za bardzo twojego postu :wink: chyba ci chodzi o ta instalacje na poczatku??dajesz aplly auto–configures i po problemie :wink:
RzEmIeN
Dodano
10.09.2004 18:10:09
adaman
Dodano:
10.09.2004 15:54:54
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1