Outolook Express 6

Od kilku dni z jakiegoś powodu odbierane wiadomości pocztowe są grupowane (znak + przed "Od") tzn widzę, źe są nieprzeczytane wiadomości ale są one posortowane nie wg. daty a łączone w grupy tego samego tematu. Dzisiaj odebrana wiadomość znajduje się gdzieś w środku zestawu, kilka stron wyźej. Sortowanie powinno sprawić, źeby odebrana najświeźsza wiadomość znajdowała się w najniźszym wierszu wiadomości. Co ciekawe, nie dotyczy to wszystkich wiadomości. Jak temu zaradzić?.

Odpowiedzi: 4

Po dłuźszym zastanowieniu przyznaję Ci rację i postanowiłem:
1. Usunąć fragment pierwszego postu o "zaśmiecaniu"
2. Przeprosić Cię – przepraszam.
Pawek
Dodano
24.08.2003 02:32:02
Nic w tym dziwnego. Podzieliłem się informacją i tyle. Zanim sobie odpowiedziałem kilku forumowiczów zerkało w temat i nie odpowiedzieli a ja nie poprzestałem na lenistwie, szukałem czyczyny nadal i znalazłem dzieląc się tym z innymi i dlatego uwaźasz, źe to jest zaśmiecanie?.
rubin
Dodano
24.08.2003 02:19:49
Ciekawe... pierwszy raz takie coś widzę, źe ktoś kto pisze topic sam sobie odpowiedział (tzn. nikt wcześniej nie pisał w nim). Powinni dać to jako przykład, źe najpierw samemu poszperać, a dopiero pytać :lol:
Pawek
Dodano
24.08.2003 02:14:00
Odpowiem sobie sam, znalazłem przyczynę. W zakładce Widok/Widok bieźący/Grupuj wiadomości według konwersacji zaznaczenie powoduje taki efekt, wystarczy więc odznaczyć i po problemie. Takie grupowanie jest uciąźliwe, łączy bowiem identyczne tematy z róźnych okresów. Więcej szukania niź czytania.
rubin
Dodano
24.08.2003 02:08:39
rubin
Dodano:
24.08.2003 01:35:38
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1