OutlookExpress–nie moźna uruchomić (róźne błędy)
Witam. Od kilku dni nie mogę w ogóle uruchomić OE i za kaźdym razem pokazuje mi inne błędy. Kilka z nich załączam. Szukałem na forum i w Google, ale nie znalazłem nic co by mnie oświeciło :oops:
(IE 6 Sp.1) Czy ktoś mógłby mi pomóc?
(IE 6 Sp.1) Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Odpowiedzi: 8
No dobrze, ale jak to zrobić? Poza tym dobrze było by wiedziec co za licho wywala tak róźne błędy. Potrafił bym zrozumieć – jest błąd szukam przyczyny, ale tu pojawiają się błędy, których nawet Google nie potrafi odszukać.
No to moźe usunąć starego outlooka i zainstalowac nowego czy teź nie???
Jednak muszę wrócić do tematu. To nie wina RAMu – test po ok. 16 godz. wypadł pozytywnie. W międzyczasie kupiłem drugą kość, więc na wszelki wypadek je zamieniłem w nadziei, źe moźe gdzieś tam tkwi błąd. Niestety przy próbie uruchomienia OE występują błędy. Zyskałem tyle, źe mam teraz 512MB RAMu (co i tak planowałem), ale OE nie działa.
Czy ktoś zna inne przyczyny?
Czy ktoś zna inne przyczyny?
Dzięki za porady. Teraz teź myślę, źe to wina RAMu, bo miałem równieź kilka samoczynnych wyłączeń, o których jakoś zapomniałem napisać, a teraz wiem, źe to równie waźne w tym temacie. Na wszelki wypadek zaczynam test GoldMemory, chociaź myślę, źe to tylko formalność.
Wygląda to na błędy pamięci Ram.
Wykonaj diagnostykę za pomocą GoldMemory lub MemTest86 wykonujac wszystkie testy z parokrotnym Loop`em.
Wykonaj diagnostykę za pomocą GoldMemory lub MemTest86 wykonujac wszystkie testy z parokrotnym Loop`em.
Seeker:Jest taki czeski programik do testow pamięci.Czyni to dłuuugo ale bardzo dokładnie – GoldMemory –
Po instalacji i uruchomieniu tworzy dyskietkę z której się uruchamia. Test pamięci wykonuje w DOS'ie.
Do pobrania na http://www.goldmemory.cz/
Przeskanowałem online i komp. wydaje sie być czysty.U siebie mam AVG 6.0 z regularnie uaktualnianą bazą i dzisiaj nic mi nie wykazał. Porządki w systemie i w rejestrze robię regularnie – śmieci wywalone. Nie wiem natomiast jak sprawdzic pamięć :oops:. W podglądzie zdarzeń jest: Źródło: Application Popup; Kategoria: Brak; Identyfikator zdarzenia 26. Czy to moźe być wina Popup'a w IE? Od długiego czasu uźywam "Popup Preventer 1.20" i wydaje się działać OK.
Przeskanuj winde jakim dobrym antywirem wyczyść rejestr usuń z kompa niepotrzebne śmieci i sprawdź pamięć
Strona 1 / 1