OutlookExpress–nie moźna uruchomić (róźne błędy)

Witam. Od kilku dni nie mogę w ogóle uruchomić OE i za kaźdym razem pokazuje mi inne błędy. Kilka z nich załączam. Szukałem na forum i w Google, ale nie znalazłem nic co by mnie oświeciło :oops:
(IE 6 Sp.1) Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Odpowiedzi: 8

No dobrze, ale jak to zrobić? Poza tym dobrze było by wiedziec co za licho wywala tak róźne błędy. Potrafił bym zrozumieć – jest błąd szukam przyczyny, ale tu pojawiają się błędy, których nawet Google nie potrafi odszukać.
jamosa
Dodano
07.08.2004 01:52:30
No to moźe usunąć starego outlooka i zainstalowac nowego czy teź nie???
loookasz
Dodano
07.08.2004 01:40:36
Jednak muszę wrócić do tematu. To nie wina RAMu – test po ok. 16 godz. wypadł pozytywnie. W międzyczasie kupiłem drugą kość, więc na wszelki wypadek je zamieniłem w nadziei, źe moźe gdzieś tam tkwi błąd. Niestety przy próbie uruchomienia OE występują błędy. Zyskałem tyle, źe mam teraz 512MB RAMu (co i tak planowałem), ale OE nie działa.
Czy ktoś zna inne przyczyny?
jamosa
Dodano
06.08.2004 19:02:08
Dzięki za porady. Teraz teź myślę, źe to wina RAMu, bo miałem równieź kilka samoczynnych wyłączeń, o których jakoś zapomniałem napisać, a teraz wiem, źe to równie waźne w tym temacie. Na wszelki wypadek zaczynam test GoldMemory, chociaź myślę, źe to tylko formalność.
jamosa
Dodano
04.08.2004 00:48:45
Wygląda to na błędy pamięci Ram.
Wykonaj diagnostykę za pomocą GoldMemory lub MemTest86 wykonujac wszystkie testy z parokrotnym Loop`em.
McScr@by
Dodano
02.08.2004 17:06:20
Seeker:
Jest taki czeski programik do testow pamięci.Czyni to dłuuugo ale bardzo dokładnie – GoldMemory –
Po instalacji i uruchomieniu tworzy dyskietkę z której się uruchamia. Test pamięci wykonuje w DOS'ie.
Do pobrania na http://www.goldmemory.cz/
Gambit
Dodano
02.08.2004 15:55:24
Przeskanowałem online i komp. wydaje sie być czysty.U siebie mam AVG 6.0 z regularnie uaktualnianą bazą i dzisiaj nic mi nie wykazał. Porządki w systemie i w rejestrze robię regularnie – śmieci wywalone. Nie wiem natomiast jak sprawdzic pamięć :oops:. W podglądzie zdarzeń jest: Źródło: Application Popup; Kategoria: Brak; Identyfikator zdarzenia 26. Czy to moźe być wina Popup'a w IE? Od długiego czasu uźywam "Popup Preventer 1.20" i wydaje się działać OK.
jamosa
Dodano
02.08.2004 14:30:43
Przeskanuj winde jakim dobrym antywirem wyczyść rejestr usuń z kompa niepotrzebne śmieci i sprawdź pamięć
loookasz
Dodano
02.08.2004 01:05:06
jamosa
Dodano:
02.08.2004 00:10:49
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1