outlook
witam.
mam taki problem : zrobilem formata 1 partycji ( na której nie byl zainstalowany windows)przez instalke windowsa xp . po formacie nie mozna bylo wlaczyc windowsa z którym nic nie robiłem ... no to nic mówi sie trudno. zainstalowalem windowsa na tej sformatowanej partycji. i pojawił się problem : na outlooku mialem z 1000 bardzo waznyc maili ... co musze zrobic zeby je odzyska ... wszystkie pliki z poprzedniego outlooka są
mam taki problem : zrobilem formata 1 partycji ( na której nie byl zainstalowany windows)przez instalke windowsa xp . po formacie nie mozna bylo wlaczyc windowsa z którym nic nie robiłem ... no to nic mówi sie trudno. zainstalowalem windowsa na tej sformatowanej partycji. i pojawił się problem : na outlooku mialem z 1000 bardzo waznyc maili ... co musze zrobic zeby je odzyska ... wszystkie pliki z poprzedniego outlooka są
Odpowiedzi: 6
outlook ... acha juz mam nie zaznaczylem ze ma szukac w ukrytych plikach :D thx :D:*
Dlaczego kurna stworzyc ? Przeciez podobno system z wszystkimi rzeczami zostal na drugim dysku ? Wlacz pokazywanie plikow ukrytych i systemowych i szukaj plikow na tamtym dysku.
BTW, to rzeczywiscie Outlook czy Outlook Express ?
BTW, to rzeczywiscie Outlook czy Outlook Express ?
nie mam tych plików na komputerze ... dalem szukaj i nic ;( mi sie zdaje ze te pliki trzeba dopiero stworzyć :/
http://office.microsoft.com/pl–pl/assistance/HA010549741045.aspx
jak mam mu to wskazac ?? i gdzie ten folder jest
Wskaz Outlookowi miejsce przechowywania tamtych plikow.
BTW, sformatowales partycje i usunales pliki startowe systemu. Dlatego nie mogl sie uruchomic. Zamiast instalowac nowy system, trzeba bylo naprawic poprzedni.
BTW, sformatowales partycje i usunales pliki startowe systemu. Dlatego nie mogl sie uruchomic. Zamiast instalowac nowy system, trzeba bylo naprawic poprzedni.
Strona 1 / 1