OUTLOOK –pomocy
Czy mozecie mi powiedziec co trzeba wpisac w POCZTA PRZYCHODZACA (POP3) i w POCZTA WYCHODZACA (SMTP)????
Odpowiedzi: 8
mam stare konto na interi i trzeba wpisac tak :
poczta.interia.pl – pop3
poczta.interia.pl – stmp
poczta.interia.pl – pop3
poczta.interia.pl – stmp
Przemeksik:na poczta.o2.pl trzeba wpisac tu i tu poczta.o2.pl :)
ma na interii
Wczoraj wieczorem tez mnie zagadal i doszedl do wniosku, ze menedzer kont opery bedzie dobry. Jak doszlo do pytania – gdzie szukac tego knefla "POCZTA" spasowalem, bo szkoda mi czasu na pokazywanie paluszkiem :P
na poczta.o2.pl trzeba wpisac tu i tu poczta.o2.pl :)
Autor zagadał mnie na gg i to samo mu podawałem i nie pomagało:
smtp.interia.pl
www.interia.pl
www.poczta.fm
Nie dokonczylismy rozmowy, bo musiał – cytuje – "spadać" ;)
smtp.interia.pl
www.interia.pl
www.poczta.fm
Nie dokonczylismy rozmowy, bo musiał – cytuje – "spadać" ;)
jezeli masz poczte na wp to jest konfigurator do sciagniecia i sam ci ustawia twojego outlook–a a jezeli ci chodzi o wpisanie smtp i pop3 to przypuszczalnie jest (pop3.interia.pl) i (smtp.interia.pl)
Napisałem " Jeźeli nie pamiętasz, to z reguły mozna to zobaczyć w profilu, opcjach"
Zaloguj się na stronie i tam szukaj albo mail do admina ewentualnie moźesz podać adres mailowy a podam Ci adres serwera
Zaloguj się na stronie i tam szukaj albo mail do admina ewentualnie moźesz podać adres mailowy a podam Ci adres serwera
czyli skad ma ta informacje wziac
Wpisać adresy serwerów, które zapewne orzymałeś albo od administartora poczty mailem, albo na zkaończenie zakładania swojego konta pocztowego. Jeźeli nie pamiętasz, to z reguły mozna to zobaczyć w profilu, opcjach. Zapewne chcesz skonfigurować jakiś program pocztowy i tu czasami będzie potrzebna autoryzacja oprócz wpisania tych adresów jak np. www.poczta.fm
edit: kurde zaś sie sponilem
edit: kurde zaś sie sponilem
Strona 1 / 1