Outlook – niedziałające linki
Witam serdecznie
Od dniparu zauwaźyłem źe linki zawarte w e–mail'ach poprostu niedziałają tzn p kliknięciu na nie nic se niedzieje a wczesniej sie działo – jest to dla mnie bardzo uciąźliwe bo za kaźdym razem musze kopiować adres do przeglądarki – co robić ???
Ps
Osanimi vzasami nic nie szperałem w systemie czy tez samym Outlooku
Pozdrawiam
Od dniparu zauwaźyłem źe linki zawarte w e–mail'ach poprostu niedziałają tzn p kliknięciu na nie nic se niedzieje a wczesniej sie działo – jest to dla mnie bardzo uciąźliwe bo za kaźdym razem musze kopiować adres do przeglądarki – co robić ???
Ps
Osanimi vzasami nic nie szperałem w systemie czy tez samym Outlooku
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
OK JUź działa tj:
Trzazejść na sam dół i tam po lewej jest URL i klikasz na zmień i wybierasz swoją przeglądarke
Wielkie dzieki
Trzazejść na sam dół i tam po lewej jest URL i klikasz na zmień i wybierasz swoją przeglądarke
Wielkie dzieki
ale tam jest duźo tego URL i jak to podświetlam to przycisk zmień jest nieaktywny. Aktywny jest tylko przycisk nowy i jak klikam to tam trza jakies rozszerzenie wpisać.
1. W Opcjach internetowych wybierz (pomimo tego ze pewnie jest wybrany) ponownie Outlooka jako domyslnego klienta poczty.
2. Okno chocby Moj komputer –> Narzedzia, Opcje folderow, Typy plikow, zjedz do URL, podswietl, nacisnij ZMIEN i przypisz Twoja przegladarke.
2. Okno chocby Moj komputer –> Narzedzia, Opcje folderow, Typy plikow, zjedz do URL, podswietl, nacisnij ZMIEN i przypisz Twoja przegladarke.
Ja mam to samo tyleźe w THE BAT! oraz w komunikatorach (np. gg i tlen), ale o co chodzi to ja nie wiem.
Ja mam to samo tyleźe w THE BAT! oraz w komunikatorach (np. gg i tlen), ale o co chodzi to ja nie wiem.
Strona 1 / 1