outlook i kopia bezpieczeństwa
Zrobiłem kopię całego folderu z moim profilem pod NTFSem w winXP(documents and settings/mój folder). Przełoźyłem dysk do nowego kompa (inna płyta główna), zainstalowałem na nowo winXP i po próbie odtworzenia kopii otrzymałem nowy folder z profilem, do którego nie mogłem się dostać. :( Po uporaniu się z tym problemem skopiowałem wszystkie plik outlooka z folderu dane aplikacji i ustawienia lokalne do mojego profilu, ale niestety nie odzyskałem w ten sposób moich danych :oops: Jak odzyskać te cholerne dane :evil: HELP !!!!
Odpowiedzi: 3
Zerknij na http://www.sitedeveloper.ws/tutorials/outlook.htm a dowiesz sie w jakich plikach Outlook przechowuje poszczegolne rzeczy.
Dołączam się do postów.
Niestety grzebanie w historii forum nie dało mi jednoznacznej odpowiedzi. Mam walnięty system ale mam dostęp do plików. Jakie pliki muszę skopiować aby po przeinstalowaniu systemu i Office'a odzyskać ksiąźkę adresową , konta , kalendarz , no i wszelkie inne rzeczy, które się w OUTLOOKu przechowuje ?
Niestety grzebanie w historii forum nie dało mi jednoznacznej odpowiedzi. Mam walnięty system ale mam dostęp do plików. Jakie pliki muszę skopiować aby po przeinstalowaniu systemu i Office'a odzyskać ksiąźkę adresową , konta , kalendarz , no i wszelkie inne rzeczy, które się w OUTLOOKu przechowuje ?
nie wystarczy skopiować profilu, w rejestrze jest masa danych o profilach outloka. Kontakty i konta trzeba exportować/importować, regóły wiadomości wpisywać ręcznie lub za pomocą odpłatnych programów (choć moźna je łatwo [i tylko] wyexportować z o.e.) , tylko zawartość folderów lokalnych mozna kopiowac jak zwykle pliki.
Moźe ktoś wie gdzie outlook ukrywa regóły wiadomości? dokładne poszukiwania spełzły na niczym
Moźe ktoś wie gdzie outlook ukrywa regóły wiadomości? dokładne poszukiwania spełzły na niczym
Strona 1 / 1