outlook express
Siema mam taki problem, mianowicie chodzi o outlooka, jezeli odbieram maila z zalacznikiem to niemoge go ani zapisac ani podejzec, bo te guziki przeznaczone do tego sa zacieniowane jakby byly nieaktywne, co mam z tym zrobic ???
Odpowiedzi: 11
Pawek:Teraz działają... Nawet ciekawe.
... posta se nabijePawek:Znów się wysilę i ...
Teraz działają... Nawet ciekawe.
Pawek:Widzę, źe nie za parę godzin... :lol: Poczekam... Kiedyś przyjdzie na niego czas. 8)
Nadzieja................. :mrgreen: :lol:
EL NINO:Tia. Moze SLAY3Ra poprosisz ? :P
Nie dam rady trafić w ten mały przycisk usuń dzisiaj.
Moźe jutro :P :P
Tia. Moze SLAY3Ra poprosisz ? :PPawek:Poczekam... Kiedyś przyjdzie na niego czas. 8)
Masz problem z IE – poszukaj na forum rozwiazania :mrgreen: .Pawek:Bynajmniej u mnie się nie pokazują (same czerwone "X").
P.S. Chyba ze Opere se walnij :lol: .
Widzę, źe nie za parę godzin... :lol: Poczekam... Kiedyś przyjdzie na niego czas. 8)
Jakieś kiepskie tamto forum... Bo seryjnie emotek nie ma... Bynajmniej u mnie się nie pokazują (same czerwone "X").
Jakieś kiepskie tamto forum... Bo seryjnie emotek nie ma... Bynajmniej u mnie się nie pokazują (same czerwone "X").
Ja tez nie widze co piszesz, bo mi sie tekst nie wczytal :P .Pawek:Nie wiem co to za emoty, bo mi się nie wczytują
Niby jak ? Serwer schakierujesz ?Pawek:Za parę godzin tego sobie usunę, źeby nie było... :twisted:
EL NINO:... posta se nabijePawek:Znów się wysilę i ...
Nie wiem co to za emoty, bo mi się nie wczytują, ale posta to sobie nie nabiłem, bo przecieź pomogłem...
Za parę godzin tego sobie usunę, źeby nie było... :twisted:
... posta se nabijePawek:Znów się wysilę i ...
Znów się wysilę i podam:
:arrow: Załączniki
:arrow: Załączniki
Poszukac na forum rozwiazania przed napisaniem posta. Zapewniam Cie, ze rozwiazanie jest i zaprowadzi Cie do Opcji internetowych.
Strona 1 / 1