Outlook Express
Mam mały problemik... otóź po uruchomieniu OE i ODEBRANIU poczty przy próbie odpowiedzi na jakąś wiadomość pojawiał się komunikat: Ladowanie ksiąźki adresowej nie powiodło się. Program OE jest niepoprawnie skonfigurowany; zainstaluj go ponownie". Jakimś cudem po wielu próbach reinstalacji OE usunąłem go i teraz w źaden sposób nie mogę go zainstalować. Instaluje się IE ale bez OE... Próbowałem przenieść wszystko do Microsoft Outlook ale teź wywala błedy...
POMOCY!!!
POMOCY!!!
Odpowiedzi: 3
Juz sobie poradzilem, ale napisze co i jak, dla innych :)
Otoz zrobilem reinstalke calego XP (uaktualnienie), jednak to nie pomoglo – tzn powrocil OE, ale caly czas wywalalo bledy, zainstalowalem SP1 do Internet Explorera, ale NIE INSTALOWALEM SP1 dla XP!!! I wszystko jest OK!!
pzdr
Otoz zrobilem reinstalke calego XP (uaktualnienie), jednak to nie pomoglo – tzn powrocil OE, ale caly czas wywalalo bledy, zainstalowalem SP1 do Internet Explorera, ale NIE INSTALOWALEM SP1 dla XP!!! I wszystko jest OK!!
pzdr
Najgorsze jest to ze próbowałem nawet zrobić to Service Pack'iem 1 i nic nie dało, a jak teraz próbuje cokolwiek zainstalować do IE (poprawki, czy nowa instalka) wywala, źe system posiada juź nowszą wersję przeglądarki i instalator nie moźe kontynuować pracy!!!! :?
Jest poprawka krytyczna do OE.Moźe być razem z IE.
Strona 1 / 1