OUTLOOK EXPRESS
Miałem wczesniej jednego uzytkownka.Outlook chodzil dobrze,byly wszystkie wiadomosci i adresy w ksiazce adresowej.W momencie gdy utworzylem nowego uzytkownika w outlooku nie mam juz wiadomosci i adresow !!! Wyglada tak jkabym dopiero zainstalowal program.Gdzie to wszystko wcieło ? HELP !!! :(
Odpowiedzi: 3
Widac XP ma takie bole. Ja zawsze instaluje softy po utworzeniu wszystkich kont wiec nie spotkalem sie z taka awaria. Czesto trzeba recznie skroty z Program Files wyciagac z instalowanych programikow bo tylko na jednym koncie wychodza (mimo opcji "dla wszystkich").
No coz niewiele potrafie ci doradzic – recznie wszystko od nowa jesli nie masz zadnych backupow :) Ale nie martw sie moze ktos z bardziej doswidczonych forumowiczow bedzie mial jakas profesjonalna koncepcje.
No coz niewiele potrafie ci doradzic – recznie wszystko od nowa jesli nie masz zadnych backupow :) Ale nie martw sie moze ktos z bardziej doswidczonych forumowiczow bedzie mial jakas profesjonalna koncepcje.
Tak i jest,ale czemu część programów ktore byly zainstalowane na koncie administartora zniknely ? Zobacz...po utworzeniu nowego uzytkownka zniknely mi wiadomosci i adresy na tym 1 glownym koncie, co raczej nie powinno sie dziac.Na nowym owszem nic nie moglo byc.To jest oczywiste,ale czemu zniknely na pierwszym ? Po drugie zniknelo mi kilka porgramow.One zostaly niby w katalogu program files,ale jednak zniknely.Np. GG powinno zostac,a zniklo razem z katalogami uzytkownikow.Zniknal mi takze flashget.Jesli ja zakladam drugie konto to chyba na glownym nic ni epowinno sie zmienic. Na nowym oczywiscie nic nie powinno byc a tym czasem pojawila mi sie czesc ikonek z konta. Nie rozumie tego.Mam nadzieje,ze mnie zrozumiales :) Hejka
No i prawidlowo. Wszystko jest w profilu poprzedniego uzytkownika. Nowy user ma Outlooka "na czysto". Zrob export do pliku z outlooka poprzedniego uzytkownika i importuj go na nowym koncie. Powinno byc ok.
Strona 1 / 1