Outlook Express wiesza

Witam
Od pewnego czasu mam problem. Kiedy chcę wejść z Outlooka do IE (linkiem) system wiesza się.(XP Home +SP1). Nie działa nic nawet Ctrl +Alt+del. Pomaga jedynie twardy reset komputera. Podobne problemy nie zdarzały mi się wcześniej. (mam XP od lutego. Przeinstalowałem system ale problem nadal wystepuję. Nie mam źadnych poprawek i aktualizacji.
podr
Jurek

Odpowiedzi: 7

Ej Stary, ...mistrzu

EL NiNO nigdzie Cie nie obrazil, a jedynie zwrocil Ci uwage _ pisz na temat, a jak sie nie znasz, nie pisz wcale. O i tyle.

Pozdr.
brtx
Dodano
21.10.2003 14:40:27
jerry666antyXP:
nie wiesz Pan nic o mnie ...
Ano prawda, ale nie pozwol na to, abym wyrobil sobie zdanie na Twoj temat po paru Twoich byc moze nieprzemyslanych tekstach.
jerry666antyXP:
... ale w efekcie poradzilem USERowi aby skorzystal z innego oprogramowania ...
OK, byc moze umknelo mojej uwadze pytanie o alternatywny soft :wink: .
jerry666antyXP:
... ale prosze pamietac – pisze Pan do ludzi – nie do Botow
Wiem co i do kogo pisze, natomiast mam takie podejrzenia iz Twoje posty pisze bot. Zawieraja to samo – "XP be" a to przeciez mozna napisac o kazdym systemie.

Jesli zechcesz pomagac ludziom rowiazywac ich problemy, to oczywiscie droga wolna i forum stoi otworem. Wiesz juz chyba jednak czego nie bede tolerowal.
EL NINO
Dodano
21.10.2003 14:39:42
Szanowy Panie administratorze ..
nie wiesz Pan nic o mnie a ja nic o Panu .. to ze ma Pan "administrator" nad obrazkiem nie daje Panu prawa ani nawet mozliwosci z gory okreslonych aby mnie definiowac jako kogos kto malo wie ..
Tego Pan nie wie .. no niestety ..
fakt – zgadzam – nie powinienembyl takich rzeczy pisac – ale w efekcie poradzilem USERowi aby skorzystal z innego oprogramowania – udzielilem pomocy .. powiedzialem co sam bym zrobil ..
Wiec prosze mnie nie obrazac – ..
Przepraszam za wszelkie glupie komentarze – nie powtorza sie wiecej .. ale prosze pamietac – pisze Pan do ludzi – nie do Botow
jerry666antyXP
Dodano
21.10.2003 14:18:29
Widze kolego, ze nie masz nic ciekawego do powiedzenia na temat problemu. Powstrzymaj sie moze w takim razie przed pisaniem podobnych bzdur. A o roznicach miedzy XP HE i Prof poczytaj moze w necie, bo wydaje mi sie, ze nie masz na ten temat za duzo wiadomosci.
EL NINO
Dodano
21.10.2003 14:06:25
Co masz? XP? HOOOOOME?
Rany boskie – czyli masz cos w rodzaju win 3.11+service pack 50 z czarnym tlem startowym i
"//" przed liniami zawierajacymi bledne instrukcje w kodzie .. zmien to .. CHOCIAZ na pro .. zawsze to jakies mniejsze zlo .. ale zgadzam sie z opinia uzytkownika MS – warto zainstalowac TheBat! lekki, szybki i bardzo funkcjonalny .. polecam
pozdrawiam
PS. nie klikaj za szybko w tym XP bo ci myszke odlaczy hahah .. sorry .. nie moglem sie powtrzymac ..
jerry666antyXP
Dodano
21.10.2003 13:21:40
Sciągnij sobie program The Bat, jest o niebo lepszy od Outlooka i ani razu mie sie jeszcze nie zwiesił :P
MS
Dodano
21.10.2003 13:14:41
Problem wystepuje TYLKO przy wchodzeniu (chyba chodziło tobie o wejśce z IE linkiem) do Outlooka :?:
konrad_vme
Dodano
21.10.2003 10:57:41
gongmin
Dodano:
21.10.2003 00:54:49
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1