Outlook Express nie wyswietla wiadomosci!Co jest!

Witajcie!
Sukalem w archiwum, ale nie dalem rady.Moj outlook express do niedawna dziala wspaniale( az dziwne :wink: ), ale dzis odbieram poczte.Wiadomosci sie sciagaja.Wszystko pieknie.Tyle ze ich nie wyswietla.Jest poprostu "biale pole" i w okienku podgladu i jak dwa razy klikne na wiadomosc.To samo tyczy sie grupy sykusyjnych.Nie wysiwetla ani nowcyh postow, ani tych starych ktore sa sciagniete na dysk.Najgorsze jest to ze sciagnal mi poczte na dysk i nawet nie moge jej przeczytac.Rece opadaja.Co to moze byc?Jescze raz napisze.Sciaga poczte,posty ale nie wyswietla.Tylko biale okienko.

Pozdrawiam
Wojtek

Odpowiedzi: 8

Koonyo:
A jest moźliwość przeinstalowania samego outlooka ???Jak tak to jak to zrobić ?
Samego OE nie. Przeinstalowuje sie lacznie z IE.
Wpisz w Szukaj "inf" i podaj albo mojego nicka, albo Rebe.

Nie masz czasem za duzego pliku Skrzynka odbiorcza.dbx ? Sprobuj wykasowac z takiego folderu co nieco a pozniej kompaktowac miejsce po usunietych wiadomosciach.
EL NINO
Dodano
15.08.2004 23:02:33
Właśnie sprawdziłem i wszystko jest na swoim miejscu.Przynajmniej ten katalog Temp.
Koonyo
Dodano
15.08.2004 14:08:42
sprawdź najpierw czy nie usunąłeś przypadkiem folderu TEMP bo tak się zachowuje OE jeśli go nie ma. Lokalizacja tego folderu jest normalnie w profilu urzytkownika w lokalnych ustawieniach
sapero
Dodano
15.08.2004 14:04:05
A jest moźliwość przeinstalowania samego outlooka ???Jak tak to jak to zrobić ?
Koonyo
Dodano
15.08.2004 13:53:41
:arrow: The Bat,
:arrow: Pegasus Mail.
McScr@by
Dodano
14.08.2004 15:55:50
A byscie polecali jako "zamiennik" outlooka?
Nie jestem za wymagajacym uzytkownikiem jesli chodzi o programy pocztowe.Powinien miec oczywiscie mozliwosc czytania grup dyskysyjnych.
Pozdrawiam
WojtekW
Dodano
14.08.2004 13:00:58
A byscie polecali jako "zamiennik" outlooka?
Nie jestem za wymagajacym uzytkownikiem jesli chodzi o programy pocztowe.Powinien miec oczywiscie mozliwosc czytania grup dyskysyjnych.
Pozdrawiam
WojtekW
Dodano
14.08.2004 13:00:58
Witam!

Miałem podobny problem, niestety skończyło się to reinstalką, ale maile moźna zachować...

Odnośnie Outlooka Express
Aby zachować pocztę, listę kontaktów itp. wystarczy
OE Narzędzia Opcje zakładka Konserwacja Folder magazynu Zmień – przenosisz folder wraz z zawartością do innej lokalizacji (innej partycji), po nowej instalce wskazujesz OE ten folder i jest spoko.

Wydaje mi się, źe było to spowodowane przez jakiegoś trojana/wirusa – coś w tym stylu, ale niestety nie znalazłem tego. Przeskanuj jeszcze system progsami typu: Trojan Remover, Ad Aware no i jakimś antywirusem.

Powodzenia!

PS Jak znajdziesz inne rozwiązanie tego problemu (nie reinstalkę) to napisz jak to zrobić.

Pozdrawiam.
bydy
Dodano
12.08.2004 16:32:40
WojtekW
Dodano:
12.08.2004 14:47:29
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1