Outlook Express – moźna dwa ??
Czy moźna mieć zinstalowane dwa programy Outlook Express na 1 komputrze ??
Jeśli tak to z kąd moge go ściągnąć oraz jak go zainstalować ??
Pozdrawiam :)
Jeśli tak to z kąd moge go ściągnąć oraz jak go zainstalować ??
Pozdrawiam :)
Odpowiedzi: 20
Skuzik:Ale sie dyskusja rozwineła :P.
A ja skorzystałem z najlepszego rozwiąania jakie mi pordziliście, czyli dwie Toźsamości :).
Super dzięki wszystkim :).
O wypraszam sobie :) Ja to nie wszyscy :D
Ale spoko. Musimy sobie wybaczać :D Pomaganie innym to radość.
Ale sie dyskusja rozwineła :P.
A ja skorzystałem z najlepszego rozwiąania jakie mi pordziliście, czyli dwie Toźsamości :).
Pyton_000:[OT Zone]
Nooo koledzy... od 10 postów nic innego jak beznadziejne ot na temat piwa :] Jak chcecie podyskutować o piwku to idźcie gdzie indziej
[/TO Zone]
Co się wtrącasz jak starsi dysputę prowadzą ? ;)
[OT Zone]
Nooo koledzy... od 10 postów nic innego jak beznadziejne ot na temat piwa :] Jak chcecie podyskutować o piwku to idźcie gdzie indziej
[/TO Zone]
[/TO Zone]
Yoda:gusioo:EL NINO:Nie boj zaby. Yoda dostawe zakapuje, to i podjade :P :P .gusioo:To jeno Yoda skorzysta :D
:D :D A rozumię Yoda to łącznik ;)
Wypraszam sobie.
Nie łącznik, tylko wrodzona dla jedi gościnność.
Pozdrawiam.
I to potwierdzam ;).
To kiedy to piwo dostarczyć :?: ;)
gusioo:EL NINO:Nie boj zaby. Yoda dostawe zakapuje, to i podjade :P :P .gusioo:To jeno Yoda skorzysta :D
Wypraszam sobie.
Nie łącznik, tylko wrodzona dla jedi gościnność.
Pozdrawiam.
EL NINO:Nie boj zaby. Yoda dostawe zakapuje, to i podjade :P :P .gusioo:To jeno Yoda skorzysta :D
Nie boj zaby. Yoda dostawe zakapuje, to i podjade :P :P .gusioo:To jeno Yoda skorzysta :D
Rebe:gusioo:
Nie ma sprawy ;) Kiedy się spotykamy ? ;)
A kto o spotkaniu mówi? :shock:
Kupujesz i przesyłasz na znane adresy :wink:
To jeno Yoda skorzysta :D
gusioo:
A kto o spotkaniu mówi? :shock:
Kupujesz i przesyłasz na znane adresy :wink:
Rebe:e....tam – pewnie, źe moźna – wszak warunkiem brzegowym był jeden komputer, a nie jeden system na nim. Nawet o jakich VM Ware itp. mopwy nei było – moźna skolka ugodna tylko czy aby na pewno o to szło?
PS.
gusioo – zostałeś dołaczony – moźesz gonić po piwo co to za trofeum ma robić :wink:
e....tam – pewnie, źe moźna – wszak warunkiem brzegowym był jeden komputer, a nie jeden system na nim. Nawet o jakich VM Ware itp. mopwy nei było – moźna skolka ugodna tylko czy aby na pewno o to szło?
PS.
gusioo – zostałeś dołaczony – moźesz gonić po piwo co to za trofeum ma robić :wink:
PS.
EL NINO:Zalozyc chce sie ? O "staniecie" :P czy o dwa ?Yoda:EL NINO:Stanie sie cos gdy wcisniesz F1 lub klikniesz Pomoc w Outook Expressie ? Przeciez tam jest wszystko opisane.Oczywiscie ze nie.SLAY3R:Bo wg. mnie to 2 outlooków nie da się mieć naraz zainstalowanych.
Załoźyć chcesz się?
Pozdrawiam.
Podjade to zobacze :wink: .
Ja siem teź chętnie dołącze do zakładu ;)
Zalozyc chce sie ? O "staniecie" :P czy o dwa ?Yoda:EL NINO:Stanie sie cos gdy wcisniesz F1 lub klikniesz Pomoc w Outook Expressie ? Przeciez tam jest wszystko opisane.Oczywiscie ze nie.SLAY3R:Bo wg. mnie to 2 outlooków nie da się mieć naraz zainstalowanych.
Załoźyć chcesz się?
Pozdrawiam.
Podjade to zobacze :wink: .
Ludzie poco komplikować rzeczy proste?? A nie lepiej jest w jednej toźsamości zrobić 2 katalogi np. Śmieci, Waźne i ustawić reguły wiadomości ?? tak źeby jesli wiadomoś pochodzi z konta xxx to przenosi ją do folderu xxx, a jeśli wiadomość jest z konta yyy to przenosi ją do folderu yyy.
Proste, łatwe, i rezultat zamieźony, no i oczywiście wszystko masz pod ręką.
Proste, łatwe, i rezultat zamieźony, no i oczywiście wszystko masz pod ręką.
EL NINO:Stanie sie cos gdy wcisniesz F1 lub klikniesz Pomoc w Outook Expressie ? Przeciez tam jest wszystko opisane.Oczywiscie ze nie.SLAY3R:Bo wg. mnie to 2 outlooków nie da się mieć naraz zainstalowanych.
Załoźyć chcesz się?
Pozdrawiam.
wejdź do outlooka, kliknij na plik>Toźsamości
pojawi się okienko, kliknij wyloguj toźsamość, musisz wylogować toźsamośc dotyczącą twojego konta (bo inaczej nowo powstałe konto moźe się mieszać z obecnym). Włącz ponownie outlooka pojawi się okienko, gdzie klikniesz ikonkę "zarządzaj toźsamościami" następnie klikniesz "nowa" i dalej juź sobie poradzisz ;)
pojawi się okienko, kliknij wyloguj toźsamość, musisz wylogować toźsamośc dotyczącą twojego konta (bo inaczej nowo powstałe konto moźe się mieszać z obecnym). Włącz ponownie outlooka pojawi się okienko, gdzie klikniesz ikonkę "zarządzaj toźsamościami" następnie klikniesz "nowa" i dalej juź sobie poradzisz ;)
Stanie sie cos gdy wcisniesz F1 lub klikniesz Pomoc w Outook Expressie ? Przeciez tam jest wszystko opisane.
Oczywiscie ze nie.SLAY3R:Bo wg. mnie to 2 outlooków nie da się mieć naraz zainstalowanych.
Tylko jak zrobić te toźsamości :oops: :?:
Załóź sobie 2 toźsamości w outlooku. Jedną toźsamość skonfiguruj do odbioru wiadomości z jednej skrzynki a drugą z drugiej.
Bo wg. mnie to 2 outlooków nie da się mieć naraz zainstalowanych.
Bo wg. mnie to 2 outlooków nie da się mieć naraz zainstalowanych.