[outlook express] brak dostępu do "niebezp." załąc
Czołem. Uźywam outlook express 6 i podczas otrzymywania załączników typu mp3, avi, wmv etc. usuwa mi dostęp do nich. Komunikat w oknie wiadomości brzmi: program outlook express usunął dostęp do następujących niebezpiecznych załączników w Twojej poczcie:.
Chciałbym wyłaczyć tę funkcję tylko *uwaga* bez wchodzenia do "zapory systemu windows" gdyź wejść do niej nie mogę (błąd: z powodu niezidentyfikowanego problemu system windows nie moźe wyświetlić ustawień Zapory systemu Windows). Staram się uniknąć formatki systemu więc jeśli ktoś zna inną metodę na odblokowanie dostępu do owych załaczników to proszę o pomoc.
Chciałbym wyłaczyć tę funkcję tylko *uwaga* bez wchodzenia do "zapory systemu windows" gdyź wejść do niej nie mogę (błąd: z powodu niezidentyfikowanego problemu system windows nie moźe wyświetlić ustawień Zapory systemu Windows). Staram się uniknąć formatki systemu więc jeśli ktoś zna inną metodę na odblokowanie dostępu do owych załaczników to proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 2
Heh... ale ze mnie lama. Dzięki bardzo za pomoc. Topic to zamknięcia.
w OE wejdź w Narzędzia/ Opcje zakładka "Zabezpieczenia", usuń zaznaczenie przy opcji "Nie zezwalaj na zapisywanie lub otwieranie załączników..." i OK.
Strona 1 / 1