Outlook Expres
Witam! kto mi wskaźe stronke ze wskazówkami do skonfigurowania tego programu bo ja juz siły na niego niemam :? niemogę wysłać poczty :!: Pozdrawiam
Odpowiedzi: 6
nie podałeś, gdzie masz maila, dla przykładu podam, trzy najczęściej wykorzystywane:
dla kont na Wirtualnej Polsce
instrukcja dla kont w Interii znajdują się po wejściu na konto) w zakładce pomoc> konfiguracja> konfiguracja konta bezpłatnego (o i le masz bezpłatne)jeźeli płatne, to wybierasz konfigurację konta płatnego ;)
podobnie w onecie, jeźeli wejdziesz na konto, zapewne znajdzie się gdzieś instrukcja opisująca sposób konfiguracji programu pocztowego dla onetu
dla kont na Wirtualnej Polsce
instrukcja dla kont w Interii znajdują się po wejściu na konto) w zakładce pomoc> konfiguracja> konfiguracja konta bezpłatnego (o i le masz bezpłatne)jeźeli płatne, to wybierasz konfigurację konta płatnego ;)
podobnie w onecie, jeźeli wejdziesz na konto, zapewne znajdzie się gdzieś instrukcja opisująca sposób konfiguracji programu pocztowego dla onetu
Ostatnio coraz częściej wprowadzają uwierzytelnianie na serwerze poczty wychodzącej.
Spróbuj w menu narzędzia–konta–właściwości–serwery ustawić (zaznaczyć) serwer wymaga uwierzytelnienia.
Powinno pomóc.
Do innych podpowiadaczy:
Jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia na zadany temat to po jaką ..... piszecie odpowiedzi. Czy liczy się liczba postów?
Spróbuj w menu narzędzia–konta–właściwości–serwery ustawić (zaznaczyć) serwer wymaga uwierzytelnienia.
Powinno pomóc.
Do innych podpowiadaczy:
Jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia na zadany temat to po jaką ..... piszecie odpowiedzi. Czy liczy się liczba postów?
Popieram przedmówce. The Bat jest rewelacyjny. :idea:
wg mnie nie ma sensu się bawić Outlookiem, to denny program z małą moźliwością konfiguracji. Polecam The Bat! jest o wiele lepszy i prosty w obsłudze. Jest teź po Polsku. A jeśli chodzi o konfiguracje to uwaźnie przeczytaj pomoc na stronie na której masz konto (przewaźnie w pomocy).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jak się to objawia ? Bo moźe to z powodu autoryzacji (którą ostatnio zaczęto wykorzystywać) poczty Ci nie wysyła.
Jak się to objawia ? Bo moźe to z powodu autoryzacji (którą ostatnio zaczęto wykorzystywać) poczty Ci nie wysyła.
Strona 1 / 1