Outlook 2007 - problem z wyszukiwaniem
Witam,
Po pozytywnym użytkowaniu oprogramowania Office 2007 Beta 2 postanowiłem przed ostateczną decyzją zakupu pakietu wypróbować pakiet Office 2007 wersja Trial. Niestety po zainstalowaniu tej wersji mam dość uciążliwy problem.
Polega on na braku możliwości wyszukiwania zarówno kontaktów w Outlooku jak i brak możliwości przeszukiwania poczty. Przy próbie wyszukiwania dostaję informację że jeszcze nie wszystko jest zindeksowane, jednak po uruchomieniu programu "wyszukiwanie z pulpitu systemu Windows" wyświetlana jest informacja że indeksowanie jest wstrzymane.
Nie wiem gdzie tkwi problem.
Być może jest to związane z tym że nie uruchamia mi się serwis pod nazwą "Usługa wyszukiwania systemu Windows" - przy próbie jego uruchomienia dostaję komunikat "Błąd 3: System nie może odnaleźć określonej ścieżki".
Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Jest niesamowicie uciążliwy a niestety Microsoft nie potrafi zadbać o to żeby użytkownicy wersji Trial byli przekonani do wyłożenia ponad 1000 zł na docelowy produkt.
Gwoli informacji : mój system operacyjny to Win XP Professional
Za wszelką konstruktywną pomoc z góry bardzo serdecznie dziękuję.
Odpowiedzi: 1
Spróbuj zaznaczyć opcję którą pokazuję na obrazku. Być może pomoże.
<P>Niestety w wyniku wykonania tych opcji dostałem poniższy komunikat:</P> <P><EM>"A problem was encountered while trying to change which data files to index. Some of those changes may not have been saved."</EM></P> <P>Tym samym niestety nie przyniosła ta czynność sukcesu.</P> <P>Może jakieś inne sugestie.</P>