Outlook 2007 nie wysyła załączników

Taki oto problem. Meile same - wychodzą. Z wkładką - już nie. Typ wkładki obojętny - ani rar, ani doc, ani xls, ani pdf, nawet txt - wisi w nadawczej. Same - wychodzą bez błędów. HELP

Odpowiedzi: 3

Miałem podobny problem. Nie dałem sobie rady ani na różnych kontach ani na różnych laptopach i komputerach. Zacząłem pod adresy , gdzie maile z załącznikami nie dochodzą wysyłac pocztę przez pocztę windows. Pomogło, i niestety tego się trzymam bo jest skuteczne.
boryspebe
Dodano
10.07.2008 00:35:38
Mialem ten sam proble. Blokowanie wysyłania załączników występowało tylko w przypadku laptopów z systemem Vista oraz z outlookiem 2007. Dodatkowo zainstalowany na nich był BLUECONNECT. Poprzez niego poczta wychodziła bez zarzutu, ale już przez sieć firmową były problemy z mailami zawierającymi załączniki. Odinstalowałem blueconnect i problem zniknął. Czekam na lepszą wersję BC pod Vistę
lukaszkrzem
Dodano
09.05.2008 14:35:38
Słabo opisałeś okoliczności tego. Nie podałeś nawet, z jakiego klienta poczty korzystasz. Jednym z możliwych scenariuszy jest np. blokowanie załączników na poziomie Exchnage'a w sieci firmowej.
Ad@$
Dodano
25.04.2008 01:06:25
papieju
Dodano:
21.04.2008 13:35:02
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1