Outlook 2003 problem z wysyłaniem meili
Odpowiedzi: 4
-
[quote=Ucho]Nie ma sprawy :lol: Zawsze możesz przecież wypić browcem moje zdrowie :mryellow: [/quote] To w taki razie wczoraj poszły już 2 za Twoje zdrowie. A swoją drogą chciałem Cię jeszcze zapytać, skąd wiedziałeś o tym porcie? Czy na stronie wp coś o tym piszą? Wczoraj próbowałem z ciekawości znaleźć ale niestety bez efektu. Być może szukam tam gdzie nie trzeba. A może to jest związane właśnie ze zmianą routera? Ok, wpisałem inne hasło w google i znalazło. A więc to neostrada coś pokręciła i zażyczyła sobie zmiany portów. Już naprawdę nie mają co wymyślać. Do tej porty chodziło na 25 i jakoś nie było problemów. A swoją drogą mogli by jakoś poinformować o tej zmianie np w jakimś liście dolaczonym do faktury jednak tego nie uczynili bo ja nic takiego nie dostałem.
-
[quote=Ucho]W ustawieniach zaawansowanych konta zmień numer portu dla poczty wychodzącej SMTP z 25 na 587. Jeżeli masz kilka kont to zrób to dla każdego i będzie OK.[/quote] Gdybym mógł to dostał byś piwo :lol: Działa. Szukałem przed napisaniem tego postu troche na google i znalazłem różne metody ale żadna nie działała. Jednak o zmianie portu nie napisali nic także jeszcze raz wielkie dzięki.