Outlook 2000 – kalendarz zawiesza program

Witam, jak w temacie.

Po synchronizacji z telefonem komórkowym wkradł się chyba jakiś błąd do struktury katalogów Outlooka, poniewaź przy próbie uruchomienia kalendarza, bądź "na dziś" – gdzie teź zaczytuje dane kalendarza całość zawiesza się. Poczta oraz zadania chodzą OK.
Nie pomogło ponowne synchronizowanie, takźe z pustym kalendarzem w telefonie. Archiwizacja zapisów teź nic. Deinstalacja oraz ponowna instalacja równieź, poniewaź mam wraźenie graniczące z pewnością, źe struktura plików z danymi Outlooka została na dysku nienaruszona.

Walczę kilka dni, a muszę coś s tym zrobić.

Kaźda pomoc wskazana.

Dzięki z góry.

ZacierY2K

Odpowiedzi: 6

Poczytałem, zrobiłem co kaźe B–M–C, ale niestety. Starałem się przetestować wszystkie inne porady z tych serwisów, ale poza jeszcze jednym oprócz tego patcha MS, nie się nie nadaje. Tak, czy siak, cały czas się zawiesza.

Moźe naprawdę jedyną opcją jest wycięcie katalogu z danymi kalendarza?

ZacierY2K
ZacierY2K
Dodano
02.05.2006 15:50:14
Zerknij na EventID –> http://www.eventid.net/display.asp?eventid=1002&eventno=1522 do linka w Detalach pt. "Comments and links for event id 1002 from source Application Hang "

Zerknij rowniez tutaj –> http://www.experts–exchange.com/Applications/MS_Office/Q_21811839.html
Co prawda problem nie dotyczy bezposrednio Outlooka, ale aplikacji Office'a. Spojrz na odpowiedz uzytkownika B–M–C, oznaaczona zielonym "Accepted Answer".
EL NINO
Dodano
01.05.2006 22:22:33
EL NINO:
Jaki masz system ? Jesli XP, zerknij do podgladu zdarzen. Moze bedzie jakas informacja nt. zawieszenia, bledu ?
Uruchom –> eventvwr.msc

Zapis jest:
Typ: Błąd
Data: 2006–05–01
Godzina: 12:11:01
Źródło: Application Hang
Kategoria: (101)
Zdarzenie: 1002
Uźytkownik: Brak
Komputer: LAPTOP

Mam XP, oczywiście. Byłbym skłonny wywalić katalogi z danymi Outlooka, czyli opcja "zero", wtedy moźe razem z katalogiem usunąłbym błąd. Tylko gdzie one są?

ZacierY2K
ZacierY2K
Dodano
01.05.2006 14:16:42
Jaki masz system ? Jesli XP, zerknij do podgladu zdarzen. Moze bedzie jakas informacja nt. zawieszenia, bledu ?
Uruchom –> eventvwr.msc
EL NINO
Dodano
01.05.2006 00:09:03
EL NINO:
Nie uzywam Outlooka, ale pierwszym krokiem byloby wrzucenie plyty z M$ Office do napedu i wybranie opcji naprawy.

Było. Nie podziałało.
ZacierY2K
Dodano
01.05.2006 00:03:31
Nie uzywam Outlooka, ale pierwszym krokiem byloby wrzucenie plyty z M$ Office do napedu i wybranie opcji naprawy.
EL NINO
Dodano
30.04.2006 22:51:45
ZacierY2K
Dodano:
30.04.2006 20:07:51
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1