Outlock express– problem z konfiguracją
wybaczcie jesli powtaźam temat ale przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem :?:
jak skonfigurować outlocka aby po kliknięciu na wiadomość w skrzynce odbiorczej ona się nie wyświetlała? Jest to np. w sytuacji , gdy nie chcę czytać wiadomości od podejzanego nadawcy i ją od razu wykasować , konieczne!
jak skonfigurować outlocka aby po kliknięciu na wiadomość w skrzynce odbiorczej ona się nie wyświetlała? Jest to np. w sytuacji , gdy nie chcę czytać wiadomości od podejzanego nadawcy i ją od razu wykasować , konieczne!
Odpowiedzi: 6
Prosze bardzo. Dobrze ze zaskoczylo :wink: .
El Nino, to było to .Po zresetowaniu ustawień sieci Web jak radziłeś , zaskoczyło ! Dziękuję !!!
Tak, o to chodzilo. Zatwierdz moze ponownie domyslnego klienta poczty pomimo tego ze OE juz nim jest. Jesli nie pomoze, kliknij w tym samym miejscu "Resetuj ustawienia sieci web".
El Nino , zrobiłem jak radziłeś ale dalej nie działa
(podświetliłem URL / zmień /i wybrałem moją przeglądarkę ).Nie mogę znaleźć tego domyślnego klienta poczty. W opcjach internetowych /programy/poczta e–mail wybrane mam Outlock Express.Czy o to chodziło?
(podświetliłem URL / zmień /i wybrałem moją przeglądarkę ).Nie mogę znaleźć tego domyślnego klienta poczty. W opcjach internetowych /programy/poczta e–mail wybrane mam Outlock Express.Czy o to chodziło?
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=204626#204626
Super! o to właśnie mi chodziło :D Serdeczne dzieki za szybka odpowiedź.Jeszcze drobnostka ; co to moźe być ? Teraz ,gdy odczytalem w Outlocku powiadomienie ,źe jest odpowiedź na moje pytanie z Forum , dalej jest taka uwaga kliknij ten link jeśli chcesz otrzymywać dalej odpowiedzi na ten temet.I kiedyś mi to działało tzn, po kliknięciu łączyło z forum , a teraz nie chce. Co się mogło stać? :?:
Strona 1 / 1