Out of Range – przy włączeniu gry.
Witam.
Zainstalowałem sobie UT2004 Demo, włączam grę i na monitorze wyświetla mi się niebieska ramka (akurat taka jest w Iiyama e435s) z napisami:
Out of Range
H: 94,2 Khz
V: 75,9 Hz
Max 1280x1024
Dźwięki gry są normalnie, nie ma tylko obrazu. Powiedzcie mi co mam zrobić, źeby było normalnie :| Mam tak juź przy drugiej grze :|
Pozdrawiam
Ngt
Zainstalowałem sobie UT2004 Demo, włączam grę i na monitorze wyświetla mi się niebieska ramka (akurat taka jest w Iiyama e435s) z napisami:
Out of Range
H: 94,2 Khz
V: 75,9 Hz
Max 1280x1024
Dźwięki gry są normalnie, nie ma tylko obrazu. Powiedzcie mi co mam zrobić, źeby było normalnie :| Mam tak juź przy drugiej grze :|
Pozdrawiam
Ngt
Odpowiedzi: 4
Przejrzyj pliki konfiguracyjne gry – czasem moźna w nich pozmieniać niektóre parametry .
Zmieniłem częstotliwość z 75 na 60 i działa...
E... Czy monitor sobie nie daje rady? Heh, ten monitor został stworzony do gier, takźe wątpie w to, aby nie dawał sobie rady... Moźe to raczej gra sobie nie daje rady ;) (to demo jest)
E... Czy monitor sobie nie daje rady? Heh, ten monitor został stworzony do gier, takźe wątpie w to, aby nie dawał sobie rady... Moźe to raczej gra sobie nie daje rady ;) (to demo jest)
Zmienic rozdzielczość i ew. częstotliwość odświeźania na akceptowaną przez grę.
Wydaje mi się źe monitor nie daje sobie rady z częstotliwością w grze,spróbuj moźe zmniejszyć rozdzielczość.
Strona 1 / 1