Otwieranie stron
Witam mam maly problem od wczoraj nie umie otwierac niekturych linkow na stronach (moja przegladarka to IE 6.0) przykladowo stronka interii z czatem po kliknieciu na zdjecie danej osoby nic sie nie otwiera albo stronka mojego dostawcy interenetu www.gni.pl po kliknieciu powinien leciec pasek stanu ladowania stronki a nie ma go,po chwili stronka sie wczyta (tzn po kliknieciu pomin ladowanie )ale nie widac na niej linkow ktore zawsze sa po lewej stronie prosze o pomoc instalowalem msjavax86 i nic nie dalo z gory dzieki za pomoc
Odpowiedzi: 5
Przeinstalowalem IE i dalej nie działa ,nie mam pojecia o co chodzi wiekszosc stron działa normalnie ale naprzyklad stronki ktore zawieraja link ktory otwiera sie po jakimś czasie (np. z automatycznym pobieraniem pliku po 5 s nie otwiera sie w nich okienko pobierania nawet po nacisnieciu samego linka nie czekajac na upływ czasu ) moze cos nie obsluguje skryptow PHP , i dlaczego nie widze tego menu z boku tej stronki www.gni.pl ani paska wczytywania zaraz na poczatku przy ładowaniu ,moze to wina Flasha ale sprawdzalem moja wersje na www.macromedia.com i pisze ze jest ok .Prosze o pomoc
No i dalej nie idzie nic z tym zrobic POMOCY ;(((
Przinstalowac "idzie" :wink: , ale nie wiem czy pomoze.
Wpisz w Szukaj (u gory) inf i jako autora mozesz podac moj nick.
Wpisz w Szukaj (u gory) inf i jako autora mozesz podac moj nick.
Niestety zresetowanie ustawien IE tez nie pomoglo , przeinstalowac IE nie idzie bo wyskakuje komunikat ze mam juz najnowsza wersje programu . Czy idzie jakos odinstalowac IE albo przeinstalowac go ??
Nie bawiles sie z ustawieniami w IE ? Zabezpieczenia badz Zaawansowane ? Moze zresetowanie ustawien pomoze ?
Strona 1 / 1