Otwieranie okienek Internet Explorera 7

#-o Problemik jest taki: gdy klikam ikonkę IE7 otwiera mi się przeglądarka ale w zminimalizowanym oknie i muszę go maksymalizować. Jeżeli na otwartej stronce klikam prawym myszki "otwórz w nowym oknie" to też otwiera mi się zminimalizowane. Grzebię w ustawieniach folderów XP bo to tu chyba leży problem, ale nic nie mogę znaleźć :-k Problem jest może błachy ale jak się dużo siedzi w sieci i klika to zaczyna wkurzać

Odpowiedzi: 4

Windows i jego zapisywanie ustawień, do tego trzeba sposobem podejść. Różne techniki było już opisywane wcześniej, wpisz sobie w forumową szukajkę hasło "maksymal*" a dowiesz się więcej. Znaleźć powinieneś jakieś programiki które same maksymalizują okienka.
Bobi
Dodano
27.05.2007 18:16:04
Problem nie do końca się rozwiązał. Po kliknięciu na ikonę przeglądarki otwiera się w pełnym oknie i to już przestało być problemem. Ale cały czas gdy na stronie w otwartej przeglądarce kliknę prawym "otwórz w nowym oknie" otwiera się nowe okno zminimalizowane.. !!? Oczywiście po kliknięciu "otwórz w nowej karcie" wszystko jest ok. Ze względu na spcyfikę mojej działalności w sieci częściej korzystam z "otwórz w nowym oknie" i te ciągłe maksymalizowanie okienek jest wkurzające.
Algol
Dodano
27.05.2007 17:09:35
Zamiast kombinować z wyłączaniem kompa bez zamykania okienek - kliknij prawym klawiszem myszy na ikonie IE, zajrzyj do właściwości i tam znajdziesz 3 tryby uruchamiania okien: wybierz [b]Normalne okno[/b] i problem będzie rozwiązany.
XanTyp
Dodano
24.05.2007 02:16:58
sprubuj otworzyć okienko obojętnie jakiej stronki www i nie gasząc go wyłącz kompa, włącz powinno być OK mnie tak pomogło.
Pan i pastuch
Dodano
15.05.2007 00:48:48
Algol
Dodano:
13.05.2007 16:58:30
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1