otwarte okienka a pasek zadań

Chciałbym źeby po otwarciu wielu okienek na pasku zadań nie pojawiał się po prawej stronie pasek przewijania, tylko źeby wszystkie okienka były widoczne w jednym poziomie, teraz po otwrciu 9 okienek następne idą juź w ukrytym dolnym rzędzie, a ja wole zęby one ścieśniały się w jednym poziomie tak jak to było w Win 98. Często musze mieć otwarte 10 i więcej stron www jednocześnie i dlatego wole źeby nie były ukryte

Odpowiedzi: 3

Właśnie nie chce grupowania, bo to jest nawet jeszcze bardziej denerwujące niź normalnie, chcę poprostu źeby wszystkie otwarte okienka były widoczne na jednym poziomie, źeby moźna było ich upchać ze 20 albo i więcej , bo teraz albo się grupują albo wchodzą pod spód.
W Win 98 nie było źadnych grupowań ani chowania się okienek, mam nadzieje źe jest moźliwe źeby to zrobić???????????
elektrohurt
Dodano
04.05.2006 19:47:36
elektrohurt:
Często musze mieć otwarte 10 i więcej stron www jednocześnie i dlatego wole źeby nie były ukryte

Ewentualnie zainteresuj się przeglądarkami Opera lub Firefox ,a wyjdzie Ci to zapewne na zdrowie.
securite
Dodano
04.05.2006 05:17:27
elektrohurt:
Chciałbym źeby po otwarciu wielu okienek na pasku zadań nie pojawiał się po prawej stronie pasek przewijania, tylko źeby wszystkie okienka były widoczne w jednym poziomie, teraz po otwrciu 9 okienek następne idą juź w ukrytym dolnym rzędzie, a ja wole zęby one ścieśniały się w jednym poziomie tak jak to było w Win 98. Często musze mieć otwarte 10 i więcej stron www jednocześnie i dlatego wole źeby nie były ukryte

PPM na pasku/ wlasciwosci/ odptasz "Grupuj podobne ..."
Piotr P.
Dodano
04.05.2006 00:56:16
elektrohurt
Dodano:
04.05.2006 00:40:24
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1