Oryginalny serial do World of Warcraft
CZy ma ktoś orginalnego cd keya do World of Warcrafta jeśli tak prosze kontakt nr gg 509 518 219!!!!!!prosze pomocy..
Odpowiedzi: 15
Tematy w GRY zaczynają przybierać forme plagi, powinno się jakieś plansze wstawić przed wejściem do tego działu np. "nie dla odiotów".
Po kupieniu gry i załoźeniu konta dostaje się miesiąc gratis, a potem opłaty według cennika :)
W edycji kolekcjonerskiej jest jeszcze takie coś jak quest pass, moźna dać go komuś, taka osoba moźe na ten klucz załoźyć konto i jest ono na 10 dni za free, a potem trzeba kupić grę :D
W edycji kolekcjonerskiej jest jeszcze takie coś jak quest pass, moźna dać go komuś, taka osoba moźe na ten klucz załoźyć konto i jest ono na 10 dni za free, a potem trzeba kupić grę :D
SLAY3R:
2.Poza tym zamierzałbyś potem płacić za tą grę abonament skoro nie chcesz nawet tej gry kupić w sklepie?
nie ma czegoś takiego jak 3 moth free trial ?
A moje z wp.pl nie przypasi ? To po kiego zakladalem ? :cry:gusioo:...to teź nie wykupi konta.
fipek:O to chodzi źe ja WoWa z neta ściągłem i nie mam jak grać bo cd keya nie mam!!!!Czy nie wie ktoś co z tym zrobić?!
1.A kto ci da keya do gry za 200 stówy?
Zresztą jakbym ci nawet wpisał tu swój klucz to i tak byś nic z nim nie zrobił bo on jest juź przypisany tylko do mojego konta.
2.Poza tym zamierzałbyś potem płacić za tą grę abonament skoro nie chcesz nawet tej gry kupić w sklepie?
Z tego co wiem to WoW umoźliwia granie tylko przez neta. A do tego trzeba wykupić konto na battle necie, więc jak kogoś nie stać na kupno gry to teź nie wykupi konta.
fipek:Inaczej sie nie da??
Ewentualnie wpadnij do sklepu ze spluwą, zastrasz personel i ukradnij sobie grę z oryginalnym cd–keyem. A jak juz tam bedziesz to weź coś dla nas :lol: :lol: :lol:
fipek:Inaczej sie nie da?? :?:
Da się. Moźna zamówić przez internet.
Inaczej sie nie da?? :?:
fipek:O to chodzi źe ja WoWa z neta ściągłem i nie mam jak grać bo cd keya nie mam!!!!Czy nie wie ktoś co z tym zrobić?! :( :!:
kupić oryginalną grę
fipek:O to chodzi źe ja WoWa z neta ściągłem i nie mam jak grać bo cd keya nie mam!!!!Czy nie wie ktoś co z tym zrobić?! :( :!:
"Nie dość, źe złodziej to jeszcze ***"
O to chodzi źe ja WoWa z neta ściągłem i nie mam jak grać bo cd keya nie mam!!!!Czy nie wie ktoś co z tym zrobić?! :( :!:
Pisz tutaj http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=41750 .
Łatwiej będzie banany rozdawać.
Łatwiej będzie banany rozdawać.
moźe chce sprawdzić czy są dwa takie same klucze
Sprzedali Ci gre w sklepie z lewym kluczem ? Reklamowales ten klucz ? Jak wyglada oryginalny klucz ? Bo moze mam, a nawet nie wiem ze mam ? No a ten kontakt to po co ? Bedziemy na GG w WarCrafta ciupac ?
Strona 1 / 1