Oryginał nie działa
mam oryginalną grę collin mc rae 4 i kiedy chcę ją uruchomić wyskakuje mi "nie moźna znaleźć napędu"– okienko źe nie mogę poniewaź na moim kompie wykryto oprogramowanie emulujące napędy cd wyłączyłem emulatory napędów i nic dalej to samo
Da się to jakoś obejść???
Da się to jakoś obejść???
Odpowiedzi: 5
W Expercie pisali znowu, źe wystarczy załoźyć sobie nowe konto usera i z niego grać :) Spróbuj, moźe i Tobie wystarczy.
Dzięki za pomoc ale juź usunąłem (teraz będę instalował od nowa(te programy) i załoźę nowe konto.
Hunter86:adik154Odinstaluj virtuale, a nie wyłącz...
w pomocy technicznej teź mi to powiedzieli (chyba czeka mnie deinstalacja tych progsów)
P.S. Niedługo pewnie zrobią tak źe jak się będzie miało chociaź 1 cracka na dysku to wogóle nie będzie czytać płyt :twisted:
Miałem takie yaya z Prinsem z persji (piaski czasu) ale wystarczyło wyłączyć wszystkie napędy wirtualne i poszło.
W Expercie pisali znowu, źe wystarczy załoźyć sobie nowe konto usera i z niego grać :) Spróbuj, moźe i Tobie wystarczy.
adik154Odinstaluj virtuale, a nie wyłącz...
w pomocy technicznej teź mi to powiedzieli (chyba czeka mnie deinstalacja tych progsów)
P.S. Niedługo pewnie zrobią tak źe jak się będzie miało chociaź 1 cracka na dysku to wogóle nie będzie czytać płyt :twisted:
Odinstaluj virtuale, a nie wyłącz...
Skontaktuj sie z kims z pomocy technicznej. Moze cos poradza, slyszalem ze niektore gry niechca dzialac gdy ma sie na kompie Nero i CDClone, tak jest z Sacred
Strona 1 / 1