Organizujemy turniej CALL OF DUTY ????????
Moglibysmy zorganizowac mini turniej call of duty np na serwerze neostrady albo dorwalo by sie jakis wolny serwer z malymi pingami :–) i tak bysmy razem musieli uzgodnic o ktorej godzienie i jaki dzien :) bylo by fajnie popykac w cod z ludzmi z forum :wink: kto ma mozliwosci pogrania niech sie wpisze a razem ustalimy termin i godzine spotkania.
Ja proponowal bym gre typu Deathmatch :–)
Powinno znalezc sie kilkiu ochotnikow poniewaz COD bylo rozdawane w promocji neostrady :D
Ja proponowal bym gre typu Deathmatch :–)
Powinno znalezc sie kilkiu ochotnikow poniewaz COD bylo rozdawane w promocji neostrady :D
Odpowiedzi: 10
To co z tym bedzie widze ze duzego zainteresowania nie ma :|
Sa juz 4 osobki jeszcze jedna :D i wymiatamy
Ja teź na to idę, ostatnio w nic innego nie gram poza COD multi
EL NINO:No ale jak sie nauczysz dobrze szukac, to moze dostaniesz sprawnosc Tropiciela :wink: .RzEmIeN:... w 3 bedziemy wiecej czasu sie szukali niz strzelali :wink:
no no wechu bedzie trzeba uzyc:D
No ale jak sie nauczysz dobrze szukac, to moze dostaniesz sprawnosc Tropiciela :wink: .RzEmIeN:... w 3 bedziemy wiecej czasu sie szukali niz strzelali :wink:
No to wlasnie trzeba ustalic dzien i godzine i konkretny serwer ale tak zeby min 5 osob sie wpisalo bo co to za gra w 3 bedziemy wiecej czasu sie szukali niz strzelali :wink:
Ja tez :) tylko kiedy ??
ja sie na to pisze ostatnio gram w wolnych chwilach , ale fanatykiem nie jestem.. wpisuje sie :]