Organizujemy turniej CALL OF DUTY ????????
Moglibysmy zorganizowac mini turniej call of duty np na serwerze neostrady albo dorwalo by sie jakis wolny serwer z malymi pingami :–) i tak bysmy razem musieli uzgodnic o ktorej godzienie i jaki dzien :) bylo by fajnie popykac w cod z ludzmi z forum :wink: kto ma mozliwosci pogrania niech sie wpisze a razem ustalimy termin i godzine spotkania.
Ja proponowal bym gre typu Deathmatch :–)
Powinno znalezc sie kilkiu ochotnikow poniewaz COD bylo rozdawane w promocji neostrady :D
Ja proponowal bym gre typu Deathmatch :–)
Powinno znalezc sie kilkiu ochotnikow poniewaz COD bylo rozdawane w promocji neostrady :D
Odpowiedzi: 20
Jak byś podał gg jak masz to będzie wporzo, bo będzie trzeba się zmówić o jakiej porze, ale jak narazie jest problem z serverkiem :( szukamy serverka?? A Ty Rzemień znalazłeś juz coś bo ja jak narazie nic :(
ja odpadam :(:(:( wiesza mi sie call of duty :( cos mam z karta nie tak ;/
panowie!
z pryjemnością się na to pisze!
Jak by co to dajcie jakiś znak,kiedy i gdzie.
z pryjemnością się na to pisze!
Jak by co to dajcie jakiś znak,kiedy i gdzie.
Panowie, moze zechcecie skorzystac z GG do omawiania takich rzeczy ? Komunikator bedzie chyba wlasciwszym miejscem ?
najlepiej to za tydzien w sobote :–) np o godz 21;00 co??
Nio to teraz szukac takiego serverka co ?? wiesz ja nie mam zabardzo czasu w tygodniu, szkoął i itp.!!! :|
je nie :–) wiesz co bym proponowal znalezc taki serwer gdzie jest 0 ludzi i male pingi tak robilem z kuzynkiem i gadalismy przez mic i gralismy ;–)
No z tego widać!! chyba źe poprosilibyśmu mandźur taki serverek cod'a!!! moźe ktoś zna??
tez tak mysle ale nie wiem jak inni:D bo wpisali sie raz a chyba dalej nie sledza tematu:)
wiecie najlepiej w weekend w piątek wieczorem lub w sobote wieczorem!!!!
co z tego ze masz 640 a upload 128 wiec na stawienie serwera zaden uzytkownik neo sie nie nadaje :) chyba ze na 2 osoby ;–) trzeba mowic o konkretach data godzina!
ja tez moge zagrać .. mam neo 640 kb !
przeciez napisal w pierwszym poscie ze trzab bedzie poszukac serwera :idea:mefisto_k:Ej to jesteś niezły , chcesz jakis turniej a tu sa problemy z serverem !!!! Kurde niezły jesteś ja niemoge!!!!
Ej to jesteś niezły , chcesz jakis turniej a tu sa problemy z serverem !!!! Kurde niezły jesteś ja niemoge!!!!
ja mam za slabe lacze 512 a upload 128 tylko byly by duze pingi
Wiesz co to moźe nie ma sensu robic tego rurnieja, mozna np. sobie tak popykac, a co stawiasz serberek czy jak???
tylko 1,4 ale ludzie co sie wpisali nie daja oznak zycia
Ja chetnie moge z wami pociąć w Cod'a, ale mam nadzieje ,źe na wersjii 1.4!!!!
To co z tym bedzie widze ze duzego zainteresowania nie ma :|
To co z tym bedzie widze ze duzego zainteresowania nie ma :|