orange – poczta
Witam
jak temacie zalozylem skrzynke w orange i chce ustawic skrzynke w outlook expres, serwery pop3 i smtp ustawilem : mail.orange.pl zaznaczylem serwer wymaga uwierztelnienia i przy sprawdzaniu poczty wawala mi w miejscu logowania i pyta o haslo.
Kiedy loguje sie na ich stronie to nie ma problemu.
jak temacie zalozylem skrzynke w orange i chce ustawic skrzynke w outlook expres, serwery pop3 i smtp ustawilem : mail.orange.pl zaznaczylem serwer wymaga uwierztelnienia i przy sprawdzaniu poczty wawala mi w miejscu logowania i pyta o haslo.
Kiedy loguje sie na ich stronie to nie ma problemu.
Odpowiedzi: 2
www.orange.pl – zapewne nie odwiedzałes ?
Tak sie zainteresowałem tym MBoxem i mam rozumieć, źe wersja podstawowa jest za free w ofercie abonametowej (cennik sie sciąga własnie).
P.S: Dział nie ten.
Tak sie zainteresowałem tym MBoxem i mam rozumieć, źe wersja podstawowa jest za free w ofercie abonametowej (cennik sie sciąga własnie).
P.S: Dział nie ten.
mettal:Wchodzisz na Gmail, potem Ustawienia > zakladka Przekazywanie i POP > opcja Obsługa POP:
i tu zaznaczasz
Uaktywnij POP dla wszystkich wiadomości (nawet juź pobranych wiadomości)
lub
Uaktywnij POP tylko dla poczty otrzymanej od tego momentu
Dopiero po tej peracji program pocztowy bedzie sciagal wiadomosci
Sprawdz moze na skrzynce w orange, czyli jak sie zalogujesz z poziomu strony, bedzie podobna opcja, w gmailu gdy tego nie wlaczysz, to w Outlooku jest taki sam monit o podanie hasla i loginu jak u Ciebie w Orange
Strona 1 / 1