Operator!
Chciałem się forumowiczów zapytać w jakiej sieci mają telefon komórkowy. Sprawdzimy jaka sieć jest najbardziej popularna (przynajmniej na Forum :D )
Zapraszam do głosowania!
P.S. moźna teź dołączyć krótki opisik dlaczego wybrałeś/aś tego właśnie operatora.
Zapraszam do głosowania!
P.S. moźna teź dołączyć krótki opisik dlaczego wybrałeś/aś tego właśnie operatora.
Odpowiedzi: 20
No tak. Ten rodzaj chodu w stanie podwyzszonej niewazkosci mozna na upartego nazwac "tancem" :mrgreen: :lol: .Kuba:musiał wypaść jak tańczyłem 8) )
:wink:
srutututu. Wszystko pamiętam, telefon był a puźniej nagle sam zniknął mi z kieszeni! (musiał wypaść jak tańczyłem 8) )
To tak sie teraz gada ? Bo gdy ostatni raz zalalem czapke, to mialem wizje i nie pamietam co sie stalo z moimi kluczami do mieszkania :mrgreen: :P .Kuba:ja miełem idee, ale dokłądnie wczoraj ukradli mi (lub sam zgubiłem)
ja miełem idee, ale dokłądnie wczoraj ukradli mi (lub sam zgubiłem), więc juź nie mam idei. Aleź to jest piękne. Wreszcie mam pretekst, aby kupić nowy telefon 8)
IdeaPOP + Siemens C35i
Plus – super obsluga przez telefon i opłata w biurze a nie na poczcie czy banku (3 zole w kieszeni)
idea ale chyba zmienie...bo z popk'a moge tylko mms'y wysyłac na idee:(
No i niestety Krzysztof, nie doj źe Idea rulezz to jeszcze twój plusik na ostatnim miejscu
ajj
ajj
PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!PLUS!!
od 98 telefon = nokia 7210 rulez :wink:
od 98 telefon = nokia 7210 rulez :wink:
a czemusz to mój Plusik tak cinko przędzie, jak wynika z ankiety :cry:
SimPlus Team
Nokia 3210
SimPlus Team
Nokia 3210
Era od kwietnia ub. r.
telefonik Nokia 6610
Na razie nie narzekam
telefonik Nokia 6610
Na razie nie narzekam
ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA ERA
I TYLKO ERA
+ Nokia :–)
I TYLKO ERA
+ Nokia :–)
Ja postawiłem na plusa i mój stary tesh ale ostatnio mnie wnerwili bo miałem ju zze swojego telefonu 20 tyśpunktów w programie 5 plus ale mi je anulowali bo mowia ze trza bylo w trzy miesiace po zarejstrowniu wyslac jescze zgloszenie . i mi zabrali zestaw logietch cordless optical mysz+klawiatyura bezprzewodwa optyczna
tylko idea
IDEA POP'ik najbardziej mi pasuje
:arrow: IDEA
:arrow: Samsung SGH–C100
i
:arrow: NOKIA 6510
:arrow: Samsung SGH–C100
i
:arrow: NOKIA 6510
Era odkąd pamietam (chyba juz z 5. rok). a telefonik nie najstarszy i nie najgorszy – NOKIA 6310i
Ja mam w erze–dostałem od starego za frico karte do tak–taka więc n/c. A karta czeka na Sony erixona 68i (teraz leźy obok bardzo starego sinenza e10 (lol, siekiera w nim jest wbita i wyjść nie chce :mrgreen: ). ja mam pytanko kto ma z was w idei tą taryfe źe jest mix–karta i abonament. Moźe ktoś opisać o co chodzi, wraźenia etc. :wink:
:arrow: era – tak tak
:arrow: Nokia 7110
:arrow: era – tak tak