Opera wkracza w świat Freeware
Odpowiedzi: 9
Mnie tez ten banner nie przeszkadzał. Al freeware lepsze zawsze od adware no nie? :wink:
Ja zauwaźyłem jeden plus w v8.5 otóź w poprzednich wersjach gdy otwarłem stronke klik na download i otwierała się zakładka "Transfery", gdy zamknąłem zakładke z której ściągałem ... transfer się zatrzymywał :shock: Wersja 8.5 nie ma tego problemu.
Mi banner nie przeszkadzał nigdy, ciekawe co z posiadaczami (zwłaszcza tymi "świeźymi") licencji płatnej, mi by było głupio gdybym zapłacił i za kilka dni się dowiedział źe to juź jest gratis.
Mi banner nie przeszkadzał nigdy, ciekawe co z posiadaczami (zwłaszcza tymi "świeźymi") licencji płatnej, mi by było głupio gdybym zapłacił i za kilka dni się dowiedział źe to juź jest gratis.
Bardzo cieszy fakt, źe najlepsza przeglądarka dołaczyła do kategorii freeware. :) IOpery uzywam od pół roku. I jest znakomita.
ale opera wreszcie zaczęła prawdziwa walke z konkurencją :d
redachtor ..teź :mrgreen:
Rebe:Ja tam się na tych zawiłościach licencyjnych nie znam, ale ..... czy aby na pewno darmowy = OS ?
Nie zawsze.. Opera nie "otworzyła" kodu :|
Widać redachtor ze mnie do dupy :mrgreen:
Ja tam się na tych zawiłościach licencyjnych nie znam, ale ..... czy aby na pewno darmowy = OS ?
Strona 1 / 1