Opera – ustawienia

niektórych fotek nie da się zapisywać w operze
albo nie moźna odsłuchiwać melodyjek na komórki
gdzie to ustawić bo w opcjach nic takiego nie znalazłem

Odpowiedzi: 8

byl juz jeden topic na temat opery, niewarto robic drugiego, takiego samego 8)
gieras
Dodano
23.02.2004 18:23:12
Opera jest jak marzenie, szybka, ma ciekawe innowacje jakich nie ma dziurawy IE, jak chodze po ciekawych stronakch to nigdy mi nie ,,wytnie'' mi strony startowej ani nie namiesza na niej, czego nie mogę powiedziec o IE ! ciągle pytacie się co zrobic, bo mi strone startową....i konczy sie czasem reinstalka lub formatem .I jest najszybsza, wchodzi na strony blyskawicznie , jak ktos ma LAN w miare szybki to szok czasem jak blyskawicznie ;).
Anonymous
Dodano
23.02.2004 16:55:31
Opera jest jak marzenie, szybka, ma ciekawe innowacje jakich nie ma dziurawy IE, jak chodze po ciekawych stronakch to nigdy mi nie ,,wytnie'' mi strony startowej ani nie namiesza na niej, czego nie mogę powiedziec o IE ! ciągle pytacie się co zrobic, bo mi strone startową....i konczy sie czasem reinstalka lub formatem .I jest najszybsza, wchodzi na strony blyskawicznie , jak ktos ma LAN w miare szybki to szok czasem jak blyskawicznie ;).
Anonymous
Dodano
23.02.2004 16:55:31
primo:
juź do tego doszedłem ale nie wiem dlaczego większość moich kumpli wielce sobie zachwala tą rzeglądarkę
a tak poza tym to zamiast niej polecam wszystkim Avant Browser

Jesli chwalą to maja ku temu powody. Ja teź mam. A tak na marginesie to Avant Browser nie jest przeglądarką, tylko nakładką na Internet Explorer, dodająca kilka nowych funkcji.
Sales
Dodano
23.02.2004 16:39:35
hehe moźna i tak :D
primo
Dodano
16.02.2004 21:13:13
primo:
... nie wiem dlaczego większość moich kumpli wielce sobie zachwala tą rzeglądarkę

Wystarczy spytać ;)
Anonymous
Dodano
13.02.2004 17:17:46
juź do tego doszedłem ale nie wiem dlaczego większość moich kumpli wielce sobie zachwala tą rzeglądarkę
a tak poza tym to zamiast niej polecam wszystkim Avant Browser
primo
Dodano
12.02.2004 10:01:05
Niestety niweielki procent stron i linków jest niekompatybilna a Operą ,jak np. linki z GG.
Trochę moźna pokombinować w ustawienia –multimedia opery ,ale niewiele to daje.
MarcinX
Dodano
11.02.2004 22:55:37
primo
Dodano:
11.02.2004 10:52:01
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1