Opera + Java = ???
Na początek:
Pytanie – dlaczego nie dzialaja mi czaty, ani nic co z Java ma wspolnego? Dodam ze opowiednie opcje sa zanaczone.
Pod IE i FF wszytko jest OK.
Informacje o wersji
Wersja Opera 7.54u1
Kompilacja 3918
Platforma Win32
System Windows XP
Java Sun Java Runtime Environment version 1.4
VoiceXML Plugin not available
Pytanie – dlaczego nie dzialaja mi czaty, ani nic co z Java ma wspolnego? Dodam ze opowiednie opcje sa zanaczone.
Pod IE i FF wszytko jest OK.
Odpowiedzi: 16
fidelio:Ja zmienilem Opere na Firefoxa. Opera ma problemy z otwieraniem poprawnym stron i z java. :cry:
Nie ma to jak stary przyjaciel IE :lol: :lol:
Ja zmienilem Opere na Firefoxa. Opera ma problemy z otwieraniem poprawnym stron i z java. :cry:
brtx:Przepraszam za odkopanie tematu, ale chcialem powiedziec,ze pod Opera 8 b1 wszystko dziala jak powinno ;)
Hmm, a to źe w 7.54 nie działa u ciebie to moźe jakiś wpis w rejestrze od opery lub javy coś knoci?
Mi pod wersją 7.54 nie chciała teź chodzić Java więc zainstalowałem 7.50 i jest spoko :)
Przepraszam za odkopanie tematu, ale chcialem powiedziec,ze pod Opera 8 b1 wszystko dziala jak powinno ;)
brtx:a *** zbita, przesiadam sie na FF ;)
EL: Dla tesciowej? Moze jakas tania bombonierke?
Np cukier w kostkach?? :P
Czyźby taka "angielska uroda" ? :wink:
a *** zbita, przesiadam sie na FF ;)
A On sie ich kurna pozbyl. Bylyby w sam raz na prezent pod choinke dla tesciowej :P :P .SLAY3R:Bobi_robert:Rzeczywiscie pozbycie sie ciastek pomaga
Pewnie się przeterminowały i spleśniały :mrgreen:
Bobi_robert:Rzeczywiscie pozbycie sie ciastek pomaga
Bobi_robert:Rzeczywiscie pozbycie sie ciastek pomaga
Dzieki SLAY3R
Rzeczywiscie pozbycie sie ciastek pomaga
Rzeczywiscie pozbycie sie ciastek pomaga
Bobi_robert spróbuj najpierw w preferencje/historia i cache – opróźnij pliki tymczasowe.
Następnie prywatność/menadźer ciasteczek – odszukaj ciastczko związane z centrumxp i je usuń. Wejdź na forum zaloguj się, zaznacz zapamiętanie hasła. Zobacz czy podziała.
Następnie prywatność/menadźer ciasteczek – odszukaj ciastczko związane z centrumxp i je usuń. Wejdź na forum zaloguj się, zaznacz zapamiętanie hasła. Zobacz czy podziała.
Dobra podlacze sie do tematu bo rowniez mam problem z Opera
Otorz mam zapamietany login i haslo na CentrumXP i za kazdym razem jak sie loguje to niby jest zalogowany ale jak otworze jakis dzal to automatycznie sie wylogowuje z forum i oczywiscie oznacza dzialy jako przeczytane
Mimo usuwania danyc z menagea hasel po ponownym logowaniu jest to samo
Otorz mam zapamietany login i haslo na CentrumXP i za kazdym razem jak sie loguje to niby jest zalogowany ale jak otworze jakis dzal to automatycznie sie wylogowuje z forum i oczywiscie oznacza dzialy jako przeczytane
Mimo usuwania danyc z menagea hasel po ponownym logowaniu jest to samo
Nie wiem czy pomoźe, ale spróbować nie zaszkodzi.
A moźe spróbuj javy 1.5.0 tej uźywam juź od dawna i działa dobrze.
A moźe spróbuj javy 1.5.0 tej uźywam juź od dawna i działa dobrze.
Wyskakuje.
Czy przeinstalowywanie ma sens skoro dziala dobrze – tylko nie pod Opera?
Dodam ze od zawsze tak mialem ze programy w Javie nie dzialaly mi pod –O– ale teraz to mnie juz wkurza bo jest potrzeba Java pod Opera !!!:D :twisted:
FF do Javy, Oprea do reszty... heh :?:
–– Opera Java Console ––
Java vendor: Sun Microsystems Inc.
Java version: 1.4.2_03
Czy przeinstalowywanie ma sens skoro dziala dobrze – tylko nie pod Opera?
Dodam ze od zawsze tak mialem ze programy w Javie nie dzialaly mi pod –O– ale teraz to mnie juz wkurza bo jest potrzeba Java pod Opera !!!:D :twisted:
FF do Javy, Oprea do reszty... heh :?:
A jak dasz narzędzia/zaawansowane/konsola javy to wyskakuje ci konsola, pisze w niej jaką masz wersję itp.
Próbowałeś przeinstalować javę?
Próbowałeś przeinstalować javę?
Strona 1 / 1