Opera i nie działające strony
witam
Mam powaźny problem z operą jak chcę wejść na WP, Google, interiee to wyskakuje mi coś takiego. Opere przeinstalowałem i nadal to samo. Jak patrze na exploreźe to teź. A czy u was jest tak samo
i co teraz :(
Mam powaźny problem z operą jak chcę wejść na WP, Google, interiee to wyskakuje mi coś takiego. Opere przeinstalowałem i nadal to samo. Jak patrze na exploreźe to teź. A czy u was jest tak samo
i co teraz :(
Odpowiedzi: 11
Dobra temat moźna uznać za zakończony. A dlaczeg?, dlatego źe zrobiłem jush format. Nistety, chciałem się pobawić z tym problem moźe by się udało go rozwiązać 8) ale cóź brat jest :evil: :evil: bo pisze prace dyplomową i nie tolerował tego źe google i inne nie chodzą. No i co miałem zrobić poprostu format i kropka. Z drógiej strony to dobrze. Jak wiadomo format leczy komputer :) ( ale nie z virusów :( szkoda)
jeźeli nei chcesz wkleić loga z hijackthis to moźe przynajmniej przeskanuj kompa M$ AntiSpyware'm ?? jest bardzo dobry.. pozatym dziwię sięźe na operze ci to wyskoczyło :O
jak nawet to nie pomoźe wywal azora i ściągnij innego klienta.. np. BitComet–a ( fajny nawet sam uźywam :P )
jak nawet to nie pomoźe wywal azora i ściągnij innego klienta.. np. BitComet–a ( fajny nawet sam uźywam :P )
Szukajka i słowa kluczowe: "MSN Search"
Tak jest tak samo jak azorek włączony to lipa, a jak w budzie siedzi (wyłączony) to jako tako niema problemu choć czasem wyskoczy ta stronka.
a zobacz czy na IE jest to samo
No i lipa :cry: ta qwniana strona nadal się pokazuje.
Wszedłem do działu bezpiczeństwa i źeczywiście jest tam ten problem opisany.(słabo szukałem :( trudno)
Ale mimo tego niema rozwiązania. Postępowałem według zaleceń i teź nic.
Zauwaźyłem jedną źecz. Jak mam włączony program do ściągania i wykorzystuje cały przydzielony transfer, i w tym czasie włącze neta to pokazuje się ta strona. Kedy wyłącze progsa ściągającego i odczekam qwile to problemy te znikają, choć nie do końca, ale jednak. Nie wiem ale moźe to ma znaczenie. Przeskanowałem teź antivirkiem Kasperskim i nic nie wykrył(uff :D)
:cry: :cry: Muszę przygotować się mętalnie na format, byle do ferii, wtedy wykąpię compa (znaczy umyję)i sformatuje dyski i w d**ie mam te wszystkie problemy.
:D :D :D :D :D
Wszedłem do działu bezpiczeństwa i źeczywiście jest tam ten problem opisany.(słabo szukałem :( trudno)
Ale mimo tego niema rozwiązania. Postępowałem według zaleceń i teź nic.
Zauwaźyłem jedną źecz. Jak mam włączony program do ściągania i wykorzystuje cały przydzielony transfer, i w tym czasie włącze neta to pokazuje się ta strona. Kedy wyłącze progsa ściągającego i odczekam qwile to problemy te znikają, choć nie do końca, ale jednak. Nie wiem ale moźe to ma znaczenie. Przeskanowałem teź antivirkiem Kasperskim i nic nie wykrył(uff :D)
:cry: :cry: Muszę przygotować się mętalnie na format, byle do ferii, wtedy wykąpię compa (znaczy umyję)i sformatuje dyski i w d**ie mam te wszystkie problemy.
:D :D :D :D :D
Dział Bezpieczeństwo przyklejony temat.
Juź sobie poradziłem jakimś dziwnym sposobem zainstalowało się na kompie taki progsy jak SurfBudy, coś tam toolbar. Po uruchomieniu explorera pojawiają się dodatkowe paski tam gdzie strone się wpisuje (nie lubię tego qwna)cięźko było się tego pozbyć ale się udało. Pewnie te programiki blokowały połączenie z google na rzecz swoich wyszukiwarek. No nic tyle dzięki za podpowiedzi MarcinX i napisz o co ci chodzi z tym HJ
Daj loga HJ.
Dobra przeskanowałem kompa System mechanicem i znalazłem kilka progsów typu spyware New.net między innymi usunołem je i WP wróciła ale goglarka nie
"Daj loga HJ" – a z polskiego na nasze to o co ci chodzi
"Daj loga HJ" – a z polskiego na nasze to o co ci chodzi
Nie.
Nie tak samo.
Zobacz czy coś ci się w systemie nie rozpleniło.
Nie tak samo.
Zobacz czy coś ci się w systemie nie rozpleniło.
Strona 1 / 1