Opera czy Firefox ??
Co jest lepszą wyszukiwarką oraz bezpieczniejszą ? Firefox czy Opera ?
Odpowiedzi: 18
OPERA to się nadaje do podcierania .... Lepszy FIREFOX
co wybierasz merca czy bmw ? :D
sciagnij,zainstaluj, sprawdz i czuj sie zadowolony
"chłyt martetindody" :mrgreen:
sciagnij,zainstaluj, sprawdz i czuj sie zadowolony
"chłyt martetindody" :mrgreen:
Firefox górą...1.5.0.1 Cool !! :D
ja uźywam opery od 3 lat i nie moźna naźekać nie miałem jeszcze z nią problemów coprawda na początku moźe denerwować obsługa jej ale to jest kwestja przyzwyczajenia,a potej czynności jest naprawde wygodna w obsłudze i szybka :D
proponuję samemu sprawdzić jedną i drugą :twisted: bo z takim polecaniem róźnie bywa ( zaleźy co komu pasuje i co kto lubi ). Ja np. korzystałem z firefoxa i nie narzekałem, aź z niewiadomych mi przyczyn przestał się uruchamiać, a źe akurat wtedy opera stała sie darmowa to postanowiłem ją sprawdzić ( i korzystam z niej do dziś ) i mogę ją polecić tak samo jak firefoxa :wink:
margaretka:IE– przepuszcza wszystki smieci , oczywiscie mozna zabezpieczyc w opcjach, ale malo co wtedy otworzymy.
Opera– nie mialam, ale ze słuchu wiem ze jest ok ale wolno chodzi.
Firefox– uźywam i jest super! ma zakładki hihi, troszke teź powolniejsza od IE ale mi pasuje :) i polecam!
Nie ma to jak obiektywizm.
IE– przepuszcza wszystki smieci , oczywiscie mozna zabezpieczyc w opcjach, ale malo co wtedy otworzymy.
Firefox– uźywam i jest super! ma zakładki hihi, troszke teź powolniejsza od IE ale mi pasuje :) i polecam!
ty sam siebie nie zrozumiałes i do tego dziwacznie odpisałes na posta, drąźyć tematu nie mam zamiaru bo nie na tym to polega.
Ja przez 4 miesiące na IE sobie przeglądałem, waz z moim "napalonym" ojcem. No i co? Poprostu nic.WaGonik:a co ty za przeproszeniem "głupa" z siebie robisz ? nie wiesz o co chodzi ?
Jeźeli chcesz dalej drąźyć taki temat to nie licz juz na moje odpowiedzi.
a co ty za przeproszeniem "głupa" z siebie robisz ? nie wiesz o co chodzi ?
:shock: To są jakieć standardy, źe na "qqq" się wchodzić nie powinno?WaGonik:jak sie nie wchodzi tam gdzie nie powinno to nawet i na IE bedziesz bezpieczny :mrgreen:
zaczki:Co jest lepszą przegladarka oraz bezpieczniejszą ? Firefox czy Opera ?
nie wiem ktora jest lepsza a ktora bezpieczniejsza ale uzywam firefoxa juz od ponad roku i od tamtego czasu nie robilem jeszcze formata ani nie doznalem zadnej powaznej infekcji(i oby tak pozostalo :D ) a stronki sie odwiedza rozne he he he :mrgreen:
bezpieczniejsza ? jak sie nie wchodzi tam gdzie nie powinno to nawet i na IE bedziesz bezpieczny :mrgreen:
Jak dla mnie opera bije na glowe reszte przegladarek.. A np. lisek u mnie jest strasznie niestabilny :( pada praktycznie zawsze przy otwarciu wiecej niz 2–3 stron.
Co jest lepszą przegladarka oraz bezpieczniejszą ? Firefox czy Opera ?
nie wiem ktora jest lepsza a ktora bezpieczniejsza ale uzywam firefoxa juz od ponad roku i od tamtego czasu nie robilem jeszcze formata ani nie doznalem zadnej powaznej infekcji(i oby tak pozostalo :D ) a stronki sie odwiedza rozne he he he :mrgreen:
d00g1:zainstalowac opere i firefoxa pod linuxem i zobaczysz jak malo wtyczek do firef. bedziesz mogl zainstalowac, podczas gdy do opery jest ich calkiem sporo.
:shock:
Przecieź wtyczki do FF są niezaleźne od systemu.
Zwykły plik jar i tyle.
Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
michael557:Co jest lepszą przegladarka oraz bezpieczniejszą ? Firefox czy Opera ?
Nawet najlepsza i najbezpieczniejsza nie zwalnia uzytkowanika z uzywania rozumu podczas surfowania po necie, co by jakich syfow nie nalapac :lol:
eg. mnie najnowsza opera 8.51 jest super i bije na glowe firefoxa. Dobry przyklad to zainstalowac opere i firefoxa pod linuxem i zobaczysz jak malo wtyczek do firef. bedziesz mogl zainstalowac, podczas gdy do opery jest ich calkiem sporo.
Odkąd Opera i FF zaliczają się w poczet wyszukiwarek?
Najbezpieczniej to jest kabel od neta wyłączyć.
P.S. takie porównania juz były, wystarczy nieco wysiłku włoźyć i znaleźć.
Najbezpieczniej to jest kabel od neta wyłączyć.
P.S. takie porównania juz były, wystarczy nieco wysiłku włoźyć i znaleźć.