Opera a style na forum
Otóź zaczołem urzywać Opery 7.54u2 z Eksperta ,przeglądarka śmiga aź miło,ale jedna rzecz lekko mnie irytuje – otóź Firefoxie podczas pisania odpowiedzi i chcąc np. pogrubić dany fragment zaznaczałem go i znaczniki pojawiały się po obu stronach,tak jak powinno być.W Operze natomiast mimo iź zaznaczę dany tekst, znaczniki wędrują na koniec wypowiedzi obok siebie,czy jest na to jakies rozwiazanie ?
Odpowiedzi: 6
Bobi:
Czyli chyba źle Twoje intencje odczytałem.
Wydawało mi się, źe razem z tym Ekspertem masz za free kod rejestracyjny do Opery.
Nainstalowanie na tą starszą wersje nowej 8, nie powoduje źe baner reklamowy znów się pojawia.
Intencje odczytane dobrze :) ,kluczyk z 7 dziala z ósemką ale tylko do wersji 8 beta 3 (na forum opery wyczytałem :wink:)
Bobi:
Skoro i tak masz reklamówke na pasku to nad czym się zastanawiasz ?
Instaluj nówke, a stara do szafy schowaj.
Narazie pociągne na tej 7 bez banerków ,ale jeśli będzie mi to bardzo przeszkadzało to jak najbardziej przeskoczę :)
coyote:Banerek został ,inaczej Opera by z torbami poszła :mrgreen:
Czyli chyba źle Twoje intencje odczytałem.
Wydawało mi się, źe razem z tym Ekspertem masz za free kod rejestracyjny do Opery.
Nainstalowanie na tą starszą wersje nowej 8, nie powoduje źe baner reklamowy znów się pojawia.
coyote:Trudno będe sie musial do tego przyzwyczaić... :)
Skoro i tak masz reklamówke na pasku to nad czym się zastanawiasz ?
Instaluj nówke, a stara do szafy schowaj.
Oczywiście moźesz się zgadać z jakimis klikaczami za licencje, ale do tego nie namawiam bo nie jest to zgodne z regulaminem promocji.
Bobi:PS: Starszej wersji uźywasz chyba ze względu na darmową licencje, pozbycie się baneru reklamowego.
Po upgrade'ie baneru nie powinno byc.
Banerek został ,inaczej Opera by z torbami poszła :mrgreen: Trudno będe sie musial do tego przyzwyczaić... :)
U mnie na Operze 8 wszystko łądnie działa.
O ile pamiętam to starsze wersje właśnie miały problem z przycikami od BBCode.
Zainstaluj najnowszą 8.
PS: Starszej wersji uźywasz chyba ze względu na darmową licencje, pozbycie się baneru reklamowego.
O ile pamiętam to starsze wersje właśnie miały problem z przycikami od BBCode.
Zainstaluj najnowszą 8.
PS: Starszej wersji uźywasz chyba ze względu na darmową licencje, pozbycie się baneru reklamowego.
Dlatego zawsze pisałem znaczniki ręcznie :), ale z ciekawości teraz sprawdziłem jak to działa w operze 8, no i tutaj jest to juź prawidłowo.
Niestety nie wiem czy jest sposób na ten problem w operze 7. Zaglądnij jeszcze na forum opery, moźe tam jest coś o tym.
Niestety nie wiem czy jest sposób na ten problem w operze 7. Zaglądnij jeszcze na forum opery, moźe tam jest coś o tym.
Dlatego zawsze pisałem znaczniki ręcznie :), ale z ciekawości teraz sprawdziłem jak to działa w operze 8, no i tutaj jest to juź prawidłowo.
Strona 1 / 1