Opera a Flashgate
własnie, wcześniej jak uźywałem IE6 pod prawym klawiszem myszy miałem opcje "Sciągnij przy pomocy flashgate", po zainstalowaniu Opery nie mam tej opcji, nie wiem czy nie potrafię tego ustawić czy Flashgate nie działa z Operą, z IE się inetgrował fajnie, natomiast tu nie, prosze o pomoc czy to się da zrobić z Flashgate czy tez trzeba zainstalować i program do wspomagania ściągania z netu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Odpowiedzi: 10
Dziwne Neo, bo podczas instalowania pluginu mozna zaznaczyc : Handle with ZIP and EXE, Handle with Audio/Video. Wiec chyba wszystko gra...
Co do menu kontekstowego to nie wiem :roll:
Co do menu kontekstowego to nie wiem :roll:
jeszcze jedno pytanie, po zainstalowaniu plugina do flashgeta w preferencjach opery – typy plików zaznaczyłem application/x–zip–compressed, następnie edytowałem i odznaczyłem źeby opera uźywała wymienionego plugina, i własnie tu jest pytanie, czy flashgate będzie zasysał tylko pliki skompresowane?? czy trzeba odznaczyć wszystkie typy plików źeby je zasysać za pomocą flahgate?? :roll: :roll: :roll:aha, czy da się zrobić źeby pod prawym klawiszem było ściągnij przy pomocy flashgate??
ALIEN:Nie ma sprawy :) Pewnie, źe łatwiej. A tak poza tym fajna ta strona odnośnie Opery.
Pozdrawiam :D
podawal ja tire w jakims topicu o operze
Nie ma sprawy :) Pewnie, źe łatwiej. A tak poza tym fajna ta strona odnośnie Opery.
dzięki Alien, ale prościej było zassać z linka który podał Gireas, dzięki Gieras :D :D
http://www.mojaopera.idu.pl/wtyczki.html
neo340 mam ten plugin na dysku. Zajmuje 240 kb więc jak chcesz to Ci mogę przesłać mail–em :)
mozna opere zabezpieczyc hasłem??
dzięki El Nino :D
Jest wtyczka do Opery, ale o ile pamietam dzialajaca tylko pod szostka. Robilo sie wtedy mala kombinacje z podmiana pliku bodajze opera6.ini czy cos takiego. Sposob znajdziesz na 100% na forum Opery.
Strona 1 / 1