Opera 8 dwa pytania
Wiem że opcja full screen jest na F11 ale mam pytanie odnosnie koloru tła, przykładowo mam dwie otwarte zakładki i po naćiśnięciu F11 ta pierwsza jest na czarnym tle, gdy przeżuce na drugą kolor tła zmienia się już na biały. Jak można to zrobić a żeby każda zadładka miała kolor tła czarny?
Jeśli otwieram dużo zakładek ze zdjęciami o wysokiej rozdzielczości to po jakimś czasie jeśli próbuje jakiekolwiek z tych zdjęć przybliżać bądź oddalać to zostaje pusta strona, zdjęcie po prostu znika, jesli wróce do rzeczywistego rozmiaru to zdjęcie pojawia się ponownie. Jak idzie temu zaradzić?
Jeśli otwieram dużo zakładek ze zdjęciami o wysokiej rozdzielczości to po jakimś czasie jeśli próbuje jakiekolwiek z tych zdjęć przybliżać bądź oddalać to zostaje pusta strona, zdjęcie po prostu znika, jesli wróce do rzeczywistego rozmiaru to zdjęcie pojawia się ponownie. Jak idzie temu zaradzić?
Odpowiedzi: 1
Wlasciwszym miejscem na zadanie takiego pytania bedzie chyba forum "macierzyste" ? Masz tam ludzi ktorzy wiedza prawie wszystko o Operze -> http://my.opera.com/polski/forums/
Strona 1 / 1