Opera 8.5
Witam.
Korzystam z Opery 8.5. Wczesniej uzywalem IE,gdzie do pobierania plikow uzywalem programu Download Express. Moje pyt.brzmi:Czy jest mozliwosc korzystania dalej z Download Express przy Operze,bo w menu koteksotowym nie ma opcji pobrania za pomoca Download Express.Jesli tak to jak to ustawic??? Zwykly menadzer pobierania plikow w Operze jest wolny w porownania z w/w programem do sciagania.
Z gory dziekuje.
Korzystam z Opery 8.5. Wczesniej uzywalem IE,gdzie do pobierania plikow uzywalem programu Download Express. Moje pyt.brzmi:Czy jest mozliwosc korzystania dalej z Download Express przy Operze,bo w menu koteksotowym nie ma opcji pobrania za pomoca Download Express.Jesli tak to jak to ustawic??? Zwykly menadzer pobierania plikow w Operze jest wolny w porownania z w/w programem do sciagania.
Z gory dziekuje.
Odpowiedzi: 3
Tomi!:Ja znalazłem kiedyś plugin do Free Download Manager i nie chciał działać. Teraz robie zwyczajnie "kopiuj adres odnośnika" i wklejam jako nowy link do downloadera.
A zrobiłeś tak:
I wskazałeś na odpowiedni plugin ?
Ja znalazłem kiedyś plugin do Free Download Manager i nie chciał działać. Teraz robie zwyczajnie "kopiuj adres odnośnika" i wklejam jako nowy link do downloadera.
Musisz sprawdzić czy jet plug–in do Opery Obsługujący ten program.
Jeśli go zainstalujesz to potem pozostanie odpowiednie ustwienie rozszerzeń plików które ma otwierać Opera.
Jeśli go zainstalujesz to potem pozostanie odpowiednie ustwienie rozszerzeń plików które ma otwierać Opera.
Strona 1 / 1