Opera 8.50
Witam wszystkichi proszę o pomoc a mianowicie po zainstalowaniu Opery 8.50 od czasu do czasu pojawia się denerwujący komunikat: Opera.
Another user is running this copy of Opera.You should install Opera with individual profiles to allow multiple user to run the same copy independently. Po takim komunikacie muszę nacisnąć OK i dopiero wtedy przeglądarka zaczyna otwierać główną stronę.I zwiazku z tym mam pytanie jak się pozbyc tego denerwującego komunikatu aby juź nigdy nie wyskakiwał.Z góry bardzo dziękuję.
Z powaźaniem Krzychymag.
Another user is running this copy of Opera.You should install Opera with individual profiles to allow multiple user to run the same copy independently. Po takim komunikacie muszę nacisnąć OK i dopiero wtedy przeglądarka zaczyna otwierać główną stronę.I zwiazku z tym mam pytanie jak się pozbyc tego denerwującego komunikatu aby juź nigdy nie wyskakiwał.Z góry bardzo dziękuję.
Z powaźaniem Krzychymag.
Odpowiedzi: 2
mi sie tak pojawia, jak probuje uruchomic 2 opery naraz :wink:
Pewnie podczas instalacji nie zwróciłeś
uwagi na ekran proponujący osobne konta
dla uźytkowników i tam powinieneś to
wyłączyć . Zainstaluj jeszcze raz w tym samym katalogu i wyłącz przy instalacji.
Ustawień poczty i innych nie stracisz.
uwagi na ekran proponujący osobne konta
dla uźytkowników i tam powinieneś to
wyłączyć . Zainstaluj jeszcze raz w tym samym katalogu i wyłącz przy instalacji.
Ustawień poczty i innych nie stracisz.
Strona 1 / 1