Opera 8.5 i gry na mousebreaker.com
Na stronie mousebraker.com nie działaja mi gry flash , dodam źe na innych jest wszystko w porządku.
Otóź chcę odpalić sobie np tą gierkę klikam na "CLICK TO PLAY" pojawia się pasek postępu jakby miała juź zacząć ładować się gra i po 1–2 sekundach znika i jestem w punkcie wyjścia :(
Na firefox wszystko działa bez zarzutu.
Cookies zalaczone, przycisk 'no flash' – wylaczony.
Otóź chcę odpalić sobie np tą gierkę klikam na "CLICK TO PLAY" pojawia się pasek postępu jakby miała juź zacząć ładować się gra i po 1–2 sekundach znika i jestem w punkcie wyjścia :(
Na firefox wszystko działa bez zarzutu.
Cookies zalaczone, przycisk 'no flash' – wylaczony.
Odpowiedzi: 9
No to masz pecha.
gusioo:Xamil:Gusioo co to za stronka, on nie działa :?
Flash – ta gra.
Forbidden
You don't have permission to access /games/mmeoww/mmeoww_1.swf on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.34 Server at www.mousebreaker.com Port 80
Xamil:Gusioo co to za stronka, on nie działa :?
Flash – ta gra.
Gusioo co to za stronka, on nie działa :?
http://www.mousebreaker.com/games/mmeoww/mmeoww_1.swf
Na zdrowie.
Na zdrowie.
Xamil:
Ale dopiero teraz to napisałeś, więc nie mioej do mnie pretensji źe to nie java, skąd mogłem wiedzieć źe Ci gry na kurniku nie działają
coyote:dwa źe na kurniku gry śmigają
Xamil:P.S– nie wyskakuje Ci zasem taki tekst pod obrazkiem?: "This game requires the Macromedia Flash player plug–in and cookies enabled on your browser."
coyote:pojawia się pasek postępu jakby miała juź zacząć ładować się gra i po 1–2 sekundach znika i jestem w punkcie wyjścia
Jak widzisz nie wyskakuje.
P.S. O tym źe flasha mam teź napisałem.
Napisałem "chyba"
Ale dopiero teraz to napisałeś, więc nie mioej do mnie pretensji źe to nie java, skąd mogłem wiedzieć źe Ci gry na kurniku nie działają
P.S– nie wyskakuje Ci zasem taki tekst pod obrazkiem?: "This game requires the Macromedia Flash player plug–in and cookies enabled on your browser."
coyote:
Jak nie ma jak jest.
Raz źe nie widzę na tej stronce niczego co by javy wymagało , dwa źe na kurniku gry śmigają , więc raczej to nie to.
P.S– nie wyskakuje Ci zasem taki tekst pod obrazkiem?: "This game requires the Macromedia Flash player plug–in and cookies enabled on your browser."
Xamil:Coyote, nie ma javy chyba.
Jak nie ma jak jest.
Raz źe nie widzę na tej stronce niczego co by javy wymagało , dwa źe na kurniku gry śmigają , więc raczej to nie to.
Coyote, nie ma javy chyba.
PS.Ja nie po to...Skąd pobrac Polska opere z javą, ale powyźej 8.0 Gdzie nie znajdę to albo nie ma javy, albo nie po polsku :? jak sciągne javę z www.java.com, to i tak stronki sie nie wczytuja i dalej chcą javę.Podacie linka? :roll:
PS.Ja nie po to...Skąd pobrac Polska opere z javą, ale powyźej 8.0 Gdzie nie znajdę to albo nie ma javy, albo nie po polsku :? jak sciągne javę z www.java.com, to i tak stronki sie nie wczytuja i dalej chcą javę.Podacie linka? :roll:
Strona 1 / 1