Opera 7.22 S.h.i.t
Zaistalowalem opere 7.22 i za kazdym razem jak chce uruchomic ja to wyskakuje mi taki napis:
ERROR INITIALIZING OPERA
A jak mialem zainstalowana 7.20 to mi cos takie go nie wyskakiwalo. Jaka moze byc tego przyczyna :?:
ERROR INITIALIZING OPERA
A jak mialem zainstalowana 7.20 to mi cos takie go nie wyskakiwalo. Jaka moze byc tego przyczyna :?:
Odpowiedzi: 5
Ponowna instalacja nic nie da. Prawdopodobnie wcześniej miałeś wcześniejszą, angielską wersję Opery 7.20,z doinstalowanym polskim plikiem jezykowym.Po usunięciu tej wersji, i zainstalowaniu nowszej – Opery 7.22, Opera szuka polskiego pliku językowego z wczesniejszej wersji. Stad ten błąd przy próbie uruchomienia. Rada na to jest taka: Rozpakuj do jakiegoś pustego folderu instalkę Opery 7.20, ( WinRAR, Power Archiver ... itp), znajdź polski plik językowy i skopiuj go do folderu Opery 7.22. Opera powinna bez problemów się uruchomić. Następnie wejdź: Plik–>Preferencje–>Języki–>Wybierz –>Dysk lokalny(C)–>Program Files–>Opera7–>Polish.lng
Ten wcześniejszy plik językowy mozesz teraz usunąć.
Gdybys miał problemy (np. nie miał polskiego pliku jezykowego z Opery 7.20) to moźesz sciągnąć go stąd:http://www.opera.com/download/languagefiles/
lub pisz na GG,lub maila Pozdrawiam.
Ten wcześniejszy plik językowy mozesz teraz usunąć.
Gdybys miał problemy (np. nie miał polskiego pliku jezykowego z Opery 7.20) to moźesz sciągnąć go stąd:http://www.opera.com/download/languagefiles/
lub pisz na GG,lub maila Pozdrawiam.
No w sumie instalowalem ta sama, ale jak w czoraj dziala to chyba nie przy sciaganiu sie uszkodzila. Ale sciagne jeszcze raz. :wink:
Ale instalowales ta sama czy sciagnales jeszcze raz ? Moze ta ktora masz uszkodzila sie przy sciaganiu.
Istalowalem juz dwa razy i dalej to samo, a co najgorsze to mi sie w czoraj uruchomila normalnie bez bledow :roll:
Wedlug mnie to pewnie: "ERROR INITIALIZING OPERA" :wink: .JaMaL:Jaka moze byc tego przyczyna :?:
A powazniej, to odinstaluj, sciagnij jeszcze raz i zainstaluj ponownie.
Strona 1 / 1