Opera 7.1 – zawiesza sie Wam?
Witam, mam pytanie... od dluzszego czasu poszukuje najlepszej przegladarki i ok 2 miesiecy temu zakochalem sie w operze, tylko, ze dziwka czesto zawiesza sie na rozmaitych stronach! U Was tez sie tak dzieje?!
Odpowiedzi: 16
no godunow mnie wyprzedził...
zna ktoś moźe jednak odpowiedź na moje wcześniejsze pytanie... :?:
zna ktoś moźe jednak odpowiedź na moje wcześniejsze pytanie... :?:
Skąd niby spolsczenie do Opery ?
Ano poniźej se kliknij
http://mojaopera.republika.pl/index.html
Pozdrawiam !!
Ano poniźej se kliknij
http://mojaopera.republika.pl/index.html
Pozdrawiam !!
no to wrzuciłem sobie tą dzieweczkę w wersji 7.02, nawet spolszczyłem... i testuje...
To podaj skąd ściągnołeś spolszczenie :?:
ludziska moźe mi ktoś udzielić instrukcji jak zintegrować Opere 7.03 z FlashGet, bo mnie nerwica powoli bierze, zainstalowałem jakis specjalny plugin, próbowałem coś tam ustawiać ale mi kurna nic nie wychodzi...
pomoźecie... :?: 8)
ludziska moźe mi ktoś udzielić instrukcji jak zintegrować Opere 7.03 z FlashGet, bo mnie nerwica powoli bierze, zainstalowałem jakis specjalny plugin, próbowałem coś tam ustawiać ale mi kurna nic nie wychodzi...
cheeky:No juz lepiej...:) Zauwazylem, ze to wieszanie sie opery moze byc spowodowane wersja javy. Zmieniliem wersje i wiesza sie rzadko. Ale jest zajebista, co? Nie ma sobie rownych. Niedlugo bedzie 7.2 :wink:
Ja IE uzywam jak musze są stronki gdzie tylko ta słuszna prawidłowo przeczyta.
Opera duźo szybsza.
tak samo jak mozilla
POzdrawiam..!
No juz lepiej...:) Zauwazylem, ze to wieszanie sie opery moze byc spowodowane wersja javy. Zmieniliem wersje i wiesza sie rzadko. Ale jest zajebista, co? Nie ma sobie rownych. Niedlugo bedzie 7.2 :wink:
A ja uźywam mozilli i jest git!
no to wrzuciłem sobie tą dzieweczkę w wersji 7.02, nawet spolszczyłem...i testuje...
narazie mi się podoba... 8)
dotychczas uźywałem IE z nakładka Avant Browser, ale Opera coś mi się widzi źe śmiga o wiele szybciej...
dotychczas uźywałem IE z nakładka Avant Browser, ale Opera coś mi się widzi źe śmiga o wiele szybciej...
no to wrzuciłem sobie tą dzieweczkę w wersji 7.02, nawet spolszczyłem...i testuje...
Ja mam Opere 7.03 i smiga bez problemu
:D
:D
Czasem opera się zawiesza przez detonatory w wersji 40.72
Tak na serio... ja uzywam Opery. Nie zauwazylem zeby wieszala sie czesciej niz IE, powiedzialbym, ze rzadziej, a jesli juz to same panele (zakladki z osobno otwieranymi stronami) – zakladke zamykam i jest ok. Polecalbym przejrzec dokladnie ustawienia przegladarki, czasem warto ustawic proxy swojego ISP...
hmm mi sie jesie na szczescie nie powiesila :)
hmm mi sie jesie na szczescie nie powiesila :)
Buahahahahaha :D i tu mnie masz kufa :wink: A tak powaznie, to serio ciekawi mnie czy komus tez zawiesza sie O 7.1 Pozdrawiam :)
Strona 1 / 1