open gl pomocy please!!!!!!!!!!!!!11
Pomocy zawsze gdy chce wlączyć jakąs strzelanke np call of dutty to mi pisze ze nie mam zainstalowanego open gl'a.
wiem ze musze zainstalowac opengl'a ale na necie niema sa ale nie na windowsa xp wie ktoą z kad mozna ściagnąć albo moze jest jakies inne wyjscie :evil:
wiem ze musze zainstalowac opengl'a ale na necie niema sa ale nie na windowsa xp wie ktoą z kad mozna ściagnąć albo moze jest jakies inne wyjscie :evil:
Odpowiedzi: 8
Sprawdź w procesach czy coś nie zajmuje mocy procesora.
Poza tym to co pisałem wcześniej.
Poza tym to co pisałem wcześniej.
poprostu jak nawet chce otworzyć jakiś program czy okno to musze czekac ze 60 min zanim sie pokarze
W jakim sensie wolno ?
Grafika 3d ?
System ?
Internet ?
Jakieś konkrety.
A tak z rozpędu.
System.
Defrag.
Optymalizacja usług.
Skan antywir,antyspyware.
Optymalizacja autostartu.
Grafika 3d.
Wyłączenie AA i anizo.
Wydajność systemu na wydajność (standartowo jakość).
W sumie to GF2 i trzeba kombinować.
Grafika 3d ?
System ?
Internet ?
Jakieś konkrety.
A tak z rozpędu.
System.
Defrag.
Optymalizacja usług.
Skan antywir,antyspyware.
Optymalizacja autostartu.
Grafika 3d.
Wyłączenie AA i anizo.
Wydajność systemu na wydajność (standartowo jakość).
W sumie to GF2 i trzeba kombinować.
tak wiem, zainstalowalem wyskoczyl tylko komunikat ze produkto nie ma certyfikatu windows czy cos takiego i dałem kontynułuj zainstalowane jest
D Z I Ę K Ó W A ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Tylko teraz nowy problem sie pojawił pc tak wolno chodzi jak bym go nie formatowal 5 lat na to tez jest sposob?
D Z I Ę K Ó W A ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Tylko teraz nowy problem sie pojawił pc tak wolno chodzi jak bym go nie formatowal 5 lat na to tez jest sposob?
Przeca dałem co odpowiedź na PW.
Po prostu zaktualizuj sterowniki :wink:
Po prostu zaktualizuj sterowniki :wink:
tak ja mam tylko problemy z tym od jakiegos roku i jestem :evil: zly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teź miałem ten proble ale troche dawno ...
zawsze sie wkurzałem na to, źe mi nie chcą wejść gry we wiekszości to medal of honor aa i serious sam 1 i 2 :wink:
zawsze sie wkurzałem na to, źe mi nie chcą wejść gry we wiekszości to medal of honor aa i serious sam 1 i 2 :wink:
OpenGl to takie ustrojstwo które siedzi w sterowniku grafiki.
Zainstaluj aktualne stery to i OpenGl się znajdzie.
A tak z ciekawości,jaka to karta ?
Zainstaluj aktualne stery to i OpenGl się znajdzie.
A tak z ciekawości,jaka to karta ?
Strona 1 / 1