Opcje w NFS Most Wanted
Jak mi wiadomo to Most Wantedjest na engine Underground 2. Grałem w niego na full detalach oprócz Over Bright. Wszystkie opcje miałem aktywne. Natomiast w NFS MW opcje takie jak FSAA, Deszcz, Over Bright i cos jeszcze sa nieaktywe :shock: , gdzie u mojego kolegi są one dostępne :? Co jest nie tak ? Nie mam nawet efektu deszczu :D Pomóźcie jesli moźecie, bo chciałbym włączyć pozostałe efekty.
Odpowiedzi: 15
HAha dziei ZIOMY teraz to mam juz ilka argumentow aby mi starsi dali kase na karte :D wielkie pozdro dla was
Zajrzyj tutaj,test 65 karta graficznych na AGP, poczytaj, popatrz na wyniki w grach, sprawdz ceny i bedziesz mial juz troche jasniejszy obraz na temat kart.
http://pclab.pl/art17356.html
http://pclab.pl/art17356.html
no to wejdź na www.google.pl wpisz Geforce 6600 lub Radeon 9550 i ci się wyświetli np. sklep z tymi kartami graficznymi i tam będziesz miał wszystkie dane
I ile taka arta by mi posluzyla rok, dwa...bo musze rodzicom spruc beret ze to bedzie dlugo i ze jest baaardzo potrzebne i tak dalej wiec jak mozecie to podajcie jak najwiecej info o tych katrach i tak dal :D ITP....
Radeon 9550 lub Gf 6600 troche powyzej 400zł
Aś mi teraz po podzespole pojechal :D Wiec jaka karte mam kupić...tylko prosze podac taka karte w dostepnej cenie bo bogacz zemnie niejest niestac mnie na karte za 800 Zł..Tak wiec wydaje mi sie, ze dostane od rodzicow 400 a moze nawet mniej Zł.
Czy istnieje karta za tyle kasy na ktorej NfSU2 bedzie smigal ????:D prosze o szybka odpowiedz...
Czy istnieje karta za tyle kasy na ktorej NfSU2 bedzie smigal ????:D prosze o szybka odpowiedz...
na tej karcie grafiki to se mozesz isc w wordzie popisac :] to nie jest karta do nowszych gier.. ona byla do uzywania ponad rok temu.. a nie teraz.. nie chcij za wiele od karty ktora jest warta moze 100 zl
na tej karcie grafiki to se mozesz isc w wordzie popisac :] to nie jest karta do nowszych gier.. ona byla do uzywania ponad rok temu.. a nie teraz.. nie chcij za wiele od karty ktora jest warta moze 100 zl
No dobra dzialalo ci na wszyskim ale na jakiej rozdzielczosci ???? Czyli z twojego postu wnioskuje ze ten zielony paseczek pod rozdzielczoscia byl caly ....ale jaka byla rozdzielczosc ??
Jak mozesz to podaj mi link do tej stronki z ktorej sciagnoles najnowsza wersje DX 9 ok...z gory dzieki :) czyli mowisz ze to przedewszystkim wina DX a nie sprzetu lub innych czynnikow ??
Moja karta obsługuje DX 9, wymieniłem wszystkie stery na najnowsze ze stron producentów. W Underground 2 miałem wszystkie opcje dostępne i działał mi na wysokich detalach bez Enchanced i OverBright
A umnie to juz wogule zeznia jest mam podobny sprzet do niego tylko procek sempron 2500+ i nawet undergrund niechcial mi chodzic na srednich detalach bo sie juz dosyc mocno przycinalo i o co TU chodzi :/:/ HELP :((
to pewnie ma coś wspólnego z wersją pixel shaderów na Twojej karcie.
to pewnie ma coś wspólnego z wersją pixel shaderów na Twojej karcie.
sterowniki, directX – najnowsze? Że nie masz FSAA to wina karty – ja teź niemam.
Strona 1 / 1