opcje logowania
Witam, mam oto taki problem:
zainstalował mi sie jakis program i zmienilo mi sie okienko logowania na poczatku i niemoge tego zmienic:(
jesli chce zmienic to okienko w panelu sterowania to pokazuje mi sie taki komunikat:
"Ostatnio zainstalowany program wyłączył ekran powitalny i szybkie przełączanie użytkowników. Aby przywrócić te funkcje, musisz odinstalować program. Następująca nazwa pliku może pomoc w zidentyfikowaniu programu, który wprowadził zmiane: MSGINA.DLL"
nie wiem co to za program, możecie jakoś pomoc? z góry dziekuję
zainstalował mi sie jakis program i zmienilo mi sie okienko logowania na poczatku i niemoge tego zmienic:(
jesli chce zmienic to okienko w panelu sterowania to pokazuje mi sie taki komunikat:
"Ostatnio zainstalowany program wyłączył ekran powitalny i szybkie przełączanie użytkowników. Aby przywrócić te funkcje, musisz odinstalować program. Następująca nazwa pliku może pomoc w zidentyfikowaniu programu, który wprowadził zmiane: MSGINA.DLL"
nie wiem co to za program, możecie jakoś pomoc? z góry dziekuję
Odpowiedzi: 1
Sprawdź w kluczu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon czy nie ma gdzieś wpisu wskazującego na msgina.dll. Jeżeli jest to usuń go. Zrestartuj system. Zrób sobie wcześniej kopię zapasową tego klucza rejestru.
Strona 1 / 1