Opcje internetowe
Witam
Od jakiegos czasu mam maly ale denerwujacy problem:)
A mianowicie, jak ustawie sobie domyslny adres w opcjach internetowych to po jakims czasie np. dniu lub kilkakrotnym otwarciu Explorera adres zmienia sie na www.msn.com i tak w kolko. Oczywiscie po podaniu adresu zatwierdzam zmiany itd.
moj sysytem Win XP Pro. Mysle ze zaden wirus nie wchodzi w rachube bo pilnuje tego tematu, no ale moze za slabo?:)
Jesli ktos wie co to mi tak robi na zlosc to prosze o pomoc.
Dzieki i pozdrwaiam
Od jakiegos czasu mam maly ale denerwujacy problem:)
A mianowicie, jak ustawie sobie domyslny adres w opcjach internetowych to po jakims czasie np. dniu lub kilkakrotnym otwarciu Explorera adres zmienia sie na www.msn.com i tak w kolko. Oczywiscie po podaniu adresu zatwierdzam zmiany itd.
moj sysytem Win XP Pro. Mysle ze zaden wirus nie wchodzi w rachube bo pilnuje tego tematu, no ale moze za slabo?:)
Jesli ktos wie co to mi tak robi na zlosc to prosze o pomoc.
Dzieki i pozdrwaiam
Odpowiedzi: 4
Rysiek27:
A ty gapa mozesz sobie przeźywac co chcesz , ale jak masz tak glupio gadac to wogole sie nie odzywaj.
Głupio gadasz gapa :D
Dzieki szuja za zwrucenie uwagi. Masz racje.
A ty gapa mozesz sobie przeźywac co chcesz , ale jak masz tak glupio gadac to wogole sie nie odzywaj.
1 .Przede wszystkim uzyj najpierw opcji SZUKAJ zanim napiszesz bo ten temat byl walkowany wielkokrotnie na forum.
2. Zajrzyj do dzialu bezpieczenstwo i poszukaj w przyklejonych.
2. Zajrzyj do dzialu bezpieczenstwo i poszukaj w przyklejonych.
teź mam ten problem ale nie przeźywam ; są sprawy
waźniejsze wszak ...
waźniejsze wszak ...
Strona 1 / 1