Onet Konekt Satelita

Witam!
Obecnie mam bardzo wolny internet i w końcu chciałbym sprawidź sobie coś lepszego. Co myślicie o Onecie przez satelite?? Interesowała by mnie opcja 320kb/s... Miał ktoś z was z tym styczność?? Trochę obawiam się tej konfiguracji proxy i tak w ogóle....

Odpowiedzi: 1

mam od sierpnia onet320,teraz czytaj 320kbps nie mylić z 320kB. konfiguracja nie jest taka zła , miałem trochę problemów gdyź mam kartę visionplus,ale z pomocą pracowników onetu poradziłem sobie.musiałem za to zapłacić i wieźć komputer do ich biura ale udao się.nie jest prawdą,źe abonament nalicza sie od momentu uruchomienia usługi tylko od momentu gdy otrzymają podpisaną umowę.prędkość 320kbps uzyskałem raz ,mimo sygnału z satelity w granicach 95%,a gprs 4 kreski.średnia prędkośś to około 150kbps.ostatnie kilka dni potrafi spaść do 40kbps.pisałem kilka listów do biura,raz dostałem autoodpowiedź,źe w biurze nikogo nie ma i mogę naoisać w środę,a sytuacja miała miejsce w sobotę. na dzisiejsze pismo nadal nie otrzyma lem źadnej odpowiedzi.lecz nie moźesz brać pod uwagę tylko mojej opinii
zbyszekpp
Dodano
18.02.2006 22:17:36
/matthew/
Dodano:
08.02.2005 18:02:54
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1