OmegaSearch ?!?! :/ [LOG]
Włączyłam kompa,weszłam sobie na codzienną normalną stronke o kompach,a tu nagle po paru minutach wracam i strona sama przestawiła sie na www.omegasearch.com :!: na dodatek jakiś pasek mi sie zainstalował na górze w przeglądarce :!: :!: a do tego same pliki z tej strony dodały mi sie samoczynnie do ulubionych :!: :evil: :evil: :evil: Do tego co chwile otwierają mi sie okienka reklamowe jakieś nieznane :evil: Próbowałam teraz przestawić strone główną na wp.pl i co sie okazuje :evil: źe po ponownym otwarciu IE strona główna sama zmienia sie na www.omegasearch.com :evil: :evil: :evil: :cry:
Prosze was!!!! powiedzcie jak odinstalować ten shit,ten szary pasek na górze i w ogóle.... :(
Dołączam screen...
dodam jeszcze ze w ulubionych te pliki co mi sie dodały same wyglądają podejrzanie...jakieś "antyvirus" "mp3" "games" :? A nazwa strony z tym jest najbardziej interesująca...
http://cgptpatqsfqsfbhc.com/I58354eeaJYRGEdsad...itd itd... :? Nie mam pojęcia co to jest..kaźdy plik w ulubionych z tych cosie dodał ma taki podobny adres z jakimiś poplątanymi literami :?
Pomóźcie ,byle szybko... :(
Prosze was!!!! powiedzcie jak odinstalować ten shit,ten szary pasek na górze i w ogóle.... :(
Dołączam screen...
dodam jeszcze ze w ulubionych te pliki co mi sie dodały same wyglądają podejrzanie...jakieś "antyvirus" "mp3" "games" :? A nazwa strony z tym jest najbardziej interesująca...
http://cgptpatqsfqsfbhc.com/I58354eeaJYRGEdsad...itd itd... :? Nie mam pojęcia co to jest..kaźdy plik w ulubionych z tych cosie dodał ma taki podobny adres z jakimiś poplątanymi literami :?
Pomóźcie ,byle szybko... :(
Odpowiedzi: 1
Witam koleźankę :wink: .
zajaffka zobacz tutaj
bardzo fajnie opisany sposób pozbycia się problemu.
Jeśli sobie nie poradzisz to postaram się Tobie streścić to co zostało napisane wyciągając kluczone rzeczy.
zajaffka zobacz tutaj
bardzo fajnie opisany sposób pozbycia się problemu.
Jeśli sobie nie poradzisz to postaram się Tobie streścić to co zostało napisane wyciągając kluczone rzeczy.