OmegaSearch ?!?! :/ [LOG]

Włączyłam kompa,weszłam sobie na codzienną normalną stronke o kompach,a tu nagle po paru minutach wracam i strona sama przestawiła sie na www.omegasearch.com :!: na dodatek jakiś pasek mi sie zainstalował na górze w przeglądarce :!: :!: a do tego same pliki z tej strony dodały mi sie samoczynnie do ulubionych :!: :evil: :evil: :evil: Do tego co chwile otwierają mi sie okienka reklamowe jakieś nieznane :evil: Próbowałam teraz przestawić strone główną na wp.pl i co sie okazuje :evil: źe po ponownym otwarciu IE strona główna sama zmienia sie na www.omegasearch.com :evil: :evil: :evil: :cry:
Prosze was!!!! powiedzcie jak odinstalować ten shit,ten szary pasek na górze i w ogóle.... :(
Dołączam screen...
dodam jeszcze ze w ulubionych te pliki co mi sie dodały same wyglądają podejrzanie...jakieś "antyvirus" "mp3" "games" :? A nazwa strony z tym jest najbardziej interesująca...
http://cgptpatqsfqsfbhc.com/I58354eeaJYRGEdsad...itd itd... :? Nie mam pojęcia co to jest..kaźdy plik w ulubionych z tych cosie dodał ma taki podobny adres z jakimiś poplątanymi literami :?
Pomóźcie ,byle szybko... :(

Odpowiedzi: 1

Witam koleźankę :wink: .

zajaffka zobacz tutaj
bardzo fajnie opisany sposób pozbycia się problemu.
Jeśli sobie nie poradzisz to postaram się Tobie streścić to co zostało napisane wyciągając kluczone rzeczy.
McScr@by
Dodano
08.09.2004 18:06:00
zajaffka
Dodano:
08.09.2004 04:15:08
Komentarzy:
1
Strona 2 / 2