Okno IE na pelnym okranie, kazde okno...
Witam...
Spiesze powiadomic , ze od kilku dni mam SP2. Zadnych rewelacji w tym SP2 nie widze. jesli nie musisz , to nie instaluj. SP2 w moim komputerze bedzie do czasu ponownej istalacji Windowsa.
Jednak , to nie jest tematem tego postu. Mialem dzis wizyte kolegi , ktory pytal mnie , jakich mozna dokonac ustawien , by kazde okno w IE otwieralo sie na calym obraz w monitorze, tzn , zeby sie nie otwieralo zminimalizowane , tylko na pelnym ekranie. Ja tego nie wiem , i jesli chodzi o mnie , to ja wole jak mi sie otwiera male okno , ale jak on chce miec inaczej , to trzeba mu pomoc. Dlatego zadaje ptanie , jak to zrobic?
Pozdrawiam
Spiesze powiadomic , ze od kilku dni mam SP2. Zadnych rewelacji w tym SP2 nie widze. jesli nie musisz , to nie instaluj. SP2 w moim komputerze bedzie do czasu ponownej istalacji Windowsa.
Jednak , to nie jest tematem tego postu. Mialem dzis wizyte kolegi , ktory pytal mnie , jakich mozna dokonac ustawien , by kazde okno w IE otwieralo sie na calym obraz w monitorze, tzn , zeby sie nie otwieralo zminimalizowane , tylko na pelnym ekranie. Ja tego nie wiem , i jesli chodzi o mnie , to ja wole jak mi sie otwiera male okno , ale jak on chce miec inaczej , to trzeba mu pomoc. Dlatego zadaje ptanie , jak to zrobic?
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 9
Sam_Sobie:Dzieki za odpowiedz na posta . Nie powiem , ze to udalo sie ustawic ,ale bede nadal nad tym pracowal. wszytski wasze posty przeslalem koledze. Moze on cos z tego wybierze :)
Pozdrawiam
Przeslij mu jeszcze zgodnie z radą Bobi_roberta tematy z archiwum. Tam jest rozwiązanie :wink:
Dzieki za odpowiedz na posta . Nie powiem , ze to udalo sie ustawic ,ale bede nadal nad tym pracowal. wszytski wasze posty przeslalem koledze. Moze on cos z tego wybierze :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sory ale to mnie zmyliło:
:)
Sam_Sobie:
Mialem dzis wizyte kolegi , ktory pytal mnie , jakich mozna dokonac ustawien , by kazde okno w IE otwieralo sie na calym obraz w monitorze, tzn , zeby sie nie otwieralo zminimalizowane , tylko na pelnym ekranie. Ja tego nie wiem , i jesli chodzi o mnie , to ja wole jak mi sie otwiera male okno , ale jak on chce miec inaczej , to trzeba mu pomoc.
:)
ERROR 5:Odpal regedit'a
wejdź w HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain i utwurz wartość ciągu o nazwie "FullScreen" i danych "yes".
Moźliwe źe zadziała dopiero po restarcie
Przecie nie o full screena chodzi a o okno zmaksymalizowane
Odpal regedit'a
wejdź w HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain i utwurz wartość ciągu o nazwie "FullScreen" i danych "yes".
nView dla nVidia,
Hydravision dla Radeon.
Hydravision dla Radeon.
Na forum bylo juz poruszane to zagadnienie – poszukaj
Slowa kluczowe np : "zmaksymalizowane", "maksymalizacja"
Slowa kluczowe np : "zmaksymalizowane", "maksymalizacja"
to ma byc mozliwosc dokonania ustawienia jednorazowego i tak ma zostac na stale , to nie ma byc pelny ekran.
dzieki::)
dzieki::)
Niech Sobie przycisnie F11 i bedzie mial na calym Monitorku ;)
Strona 1 / 1