Okno IE na pelnym okranie, kazde okno...

Witam...

Spiesze powiadomic , ze od kilku dni mam SP2. Zadnych rewelacji w tym SP2 nie widze. jesli nie musisz , to nie instaluj. SP2 w moim komputerze bedzie do czasu ponownej istalacji Windowsa.

Jednak , to nie jest tematem tego postu. Mialem dzis wizyte kolegi , ktory pytal mnie , jakich mozna dokonac ustawien , by kazde okno w IE otwieralo sie na calym obraz w monitorze, tzn , zeby sie nie otwieralo zminimalizowane , tylko na pelnym ekranie. Ja tego nie wiem , i jesli chodzi o mnie , to ja wole jak mi sie otwiera male okno , ale jak on chce miec inaczej , to trzeba mu pomoc. Dlatego zadaje ptanie , jak to zrobic?

Pozdrawiam

Odpowiedzi: 9

Sam_Sobie:
Dzieki za odpowiedz na posta . Nie powiem , ze to udalo sie ustawic ,ale bede nadal nad tym pracowal. wszytski wasze posty przeslalem koledze. Moze on cos z tego wybierze :)

Pozdrawiam

Przeslij mu jeszcze zgodnie z radą Bobi_roberta tematy z archiwum. Tam jest rozwiązanie :wink:
Gagman
Dodano
03.12.2004 21:41:56
Dzieki za odpowiedz na posta . Nie powiem , ze to udalo sie ustawic ,ale bede nadal nad tym pracowal. wszytski wasze posty przeslalem koledze. Moze on cos z tego wybierze :)

Pozdrawiam
Sam_Sobie
Dodano
03.12.2004 21:08:22
Sory ale to mnie zmyliło:

Sam_Sobie:

Mialem dzis wizyte kolegi , ktory pytal mnie , jakich mozna dokonac ustawien , by kazde okno w IE otwieralo sie na calym obraz w monitorze, tzn , zeby sie nie otwieralo zminimalizowane , tylko na pelnym ekranie. Ja tego nie wiem , i jesli chodzi o mnie , to ja wole jak mi sie otwiera male okno , ale jak on chce miec inaczej , to trzeba mu pomoc.

:)
MetaVirus
Dodano
03.12.2004 18:37:24
ERROR 5:
Odpal regedit'a

wejdź w HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain i utwurz wartość ciągu o nazwie "FullScreen" i danych "yes".
Moźliwe źe zadziała dopiero po restarcie

Przecie nie o full screena chodzi a o okno zmaksymalizowane
Bobi
Dodano
03.12.2004 18:26:50
Odpal regedit'a

wejdź w HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain i utwurz wartość ciągu o nazwie "FullScreen" i danych "yes".
Moźliwe źe zadziała dopiero po restarcie
MetaVirus
Dodano
03.12.2004 18:23:39
nView dla nVidia,
Hydravision dla Radeon.
McScr@by
Dodano
03.12.2004 17:46:27
Na forum bylo juz poruszane to zagadnienie – poszukaj
Slowa kluczowe np : "zmaksymalizowane", "maksymalizacja"
Bobi
Dodano
03.12.2004 16:31:25
to ma byc mozliwosc dokonania ustawienia jednorazowego i tak ma zostac na stale , to nie ma byc pelny ekran.

dzieki::)
Sam_Sobie
Dodano
02.12.2004 23:52:13
Niech Sobie przycisnie F11 i bedzie mial na calym Monitorku ;)
gary
Dodano
02.12.2004 23:06:10
Sam_Sobie
Dodano:
02.12.2004 22:45:48
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1